Моля, имайте предвид, че разопаковани инструменти не подлежат на връщане!

Гедоре комплекти

Подреди по:

Тонекс 1 ви предлага висококачествени Гедоре комплекти, за да разполагате с необходимия набор от инструменти за автомобили, нужни за поддържане на колата в отлично състояние. Инструментите са идеално решение за професионалисти и любители на автомобилизма. Такъв комплект трябва да има всеки водач в автомобила си, независимо дали тръгва на дълъг път или на кратко пътуване по улиците на оживения град.

Идеята е да ви предоставим всички инструменти и аксесоари, нужни за поддържане доброто състояние на леките и тежкотоварни моторни превозни средства. Имайки на разположение всичко на едно място, вие пестите време и нерви, а да не забравяме и пари. Предлагайки едни от най-ниските цени за висококачествени комплекти тип Гедоре, вярваме, че ще отговорим на високите очаквания на собствениците на леки коли и тези, чиято работа е да ги ремонтират и поддържат.

Какво ви предлагаме?

В този раздел на електронния ни магазин за авто продукти и аксесоари ще откриете идеалните окомплектовки, включващи различни по вид и предназначение инструменти. Комплектите се предлагат в удобна кутия за съхранение и пренасяне, характерна за всеки Гедоре инструментариум. По този начин няма да се сблъсквате с разхвърляни навсякъде компоненти след провеждане на дребен или по-сложен ремонт.

Продуктите, намерили място в продуктовия ни каталог са дело на водещи европейски производители. Макар да не са дело на престижната немска марка Gedore, те отговарят напълно на тяхното качество и функционалност. Единствената разлика тук е невероятно изгодната цена, от която вярваме, че няма да се поколебаете да се възползвате.

Нашите комплекти се състоят от 13 и 23 части, като всеки от тях включва един брой тресчотка и различен брой присъединителни квадрати - вложки и удължители. Можем да ви предложим комплект от 12 броя вложки ¼’’ с диаметър от 4 до 13 мм. Разполагаме и със сетове включващи значително повече компоненти – 8 бр вложки, 1 бр удължение, държач и цели 12 броя битове.

Важно е да отбележим, че всеки от нашите Гедоре комплекти е предназначен за дългосрочна и ефективна работа. Детайлите, както и самите държачи са изработени от изключително здрав и устойчив на голямо натоварване материал - CR-V Хром-ванадиева стомана. Инструментите ни покриват утвърдения за тази категория продукти DIN стандарт.

Безкомпромисно качество на достъпни цени

Ако ви е необходим сет с инструменти тип Гедоре, обезателно трябва да се запознаете с чудесните ни комплекти. Ще ви спечелим не само с отличните характеристики на стоките и супер изгодните им цени, но и с удобния начин, по който можете да ги закупите. Създадохме електронна версия на своята престижна верига авто магазини, за да бъдем полезни на автомобилистите от цялата страна.

Можете да разглеждате продуктите ни, когато ви е удобно, както и да направите поръчка по всяко време на денонощието, без да се съобразявате с работното ни време. Всяка заявка се обработва експедитивно в първите часове на следващия ни работен ден. Предимството ни пред физическите магазини за авто консумативи и аксесоари е, че сме винаги на разположение и само на един клик разстояние.

Категорията подлежи на актуализация, като част от продуктите могат да се предлагат и с намаление за определен времеви интервал. Следете актуалните промени, за да се възползвате от новите ни стоки и промоции.