Моля, имайте предвид, че разопаковани инструменти не подлежат на връщане!

Железария и консумативи

Подреди по:

Категория Железария и консумативи на електронен магазин Тонекс 1 ви дава достъп до разнообразие от стоки с различни свойства и предназначение, но напълно равностойни по отношение на качество и функционалност. Изгодните цени са характерни за всички наши продукти, така че в това отношение конкретният раздел едва ли ще успее да ви изненада.

Под общото наименование Железария са поставени голям брой инструменти за коли и помощни консумативи. Тяхното предназначение е да помогнат за поддържането на превозните средства в изправно състояние. Специалните ни аксесоари ще бъдат полезни на всеки професионален автомонтьор, но те трябва да бъдат под ръка и на всеки водач и собственик на автомобил.

Какво ви предлага тази категория?

С термина Железария бихме могли да обозначим всички детайли и специфични компоненти, изработени от метал. Те имат различно приложение. Част от тях са важни компоненти, с които можете да замените амортизираните детайли от двигателя и ходовата част на своя автомобил, докато други са предназначени да подпомагат монтажните и ремонти процеси.

Сред богата гама специализирани авто консумативи ще откриете:

Щипки за кабели и хващачи за труднодостъпни предмети

Тази секция на електронния ни магазин ви предлага разнообразие от сменяеми щипки за кабели 12 и 24V в комплект от 2 бр с различно цветово обозначение. Това са допълнителни консумативи, свързани с поддържането на автомобилния акумулатор в пълна готовност за стартиране на двигателя. Отговарят на високите изисквания за качество и безопасност, помагайки за осигуряване на бърз заряд на автомобилната батерия.

На тази страница ще откриете и страхотни приспособления за хващане на трудно достъпни предмети. Те ще ви бъдат особено полезни, когато изпълнявате ремонти с различна сложност и неволно изтървете някой детайл – болт, гайка, отвертка и т.н. Разполагаме с богат набор от магнити за хващане на метални предмети, както и с щипки с гъвкаво рамо за безпроблемно улавяне на пластмасови и други дребни компоненти.

Накрайници за отвертки и пистолети за помпане на гуми

Към термина железария спадат чудесните ни комплекти с накрайници за отвертки. Те са много полезна група аксесоари, с чиято помощ ще можете да отвивате различни по форма и размер винтове. Вместо да създавате колекция от отвертки, без гаранция, че в точния момент ще разполагате с правилния модел, можете просто да вземете по-разумно и практично решение.

В този сектор на електронния ни магазин ще намерите и последно поколение пистолети за помпане на гуми. Всеки от уредите разполага с манометър за измерване на налягането, позволяващ да постигнете желаната степен на напомпване с максимална прецизност. Пистолетите са оборудвани също с клапан за изпускане на излишния въздух и удобен накрайник за прикрепяне към вентила на гумата.

Цената винаги има значение

Независимо колко пари сте готови да хвърлите, за да бъде автомобилът ви в отлично състояние, знаем, че цената на продуктите ще бъде водеща при избора необходимия компонент. Категория железария и консумативи съдържа инструменти и помагала, чиято цена определено ще ви спечели.

Всеки артикул е преминал щателна проверка, гарантираща високата му функционалност, безопасност и дълъг работен живот. По този начин качеството е напълно гарантирано, а това прави цената още по-атрактивна. Наред с ниските цени на консумативите за автомобилна поддръжка, магазинът ни ви позволява да спестите време, нерви и пари, предлагайки необходимите ви стоки изцяло онлайн.