Моля, имайте предвид, че разопаковани инструменти не подлежат на връщане!

Клещи

Подреди по:

Чрез категория Клещи, електронен магазин Тонекс 1 ви дава достъп до богата гама авто инструменти online с високо качество и функционалност. Клещите са помощно средство, намиращо най-широко приложение  в съвременния живот. За поддържане на автомобилите в изправно състояние, те са изключително необходими.

Нашата колекция включва изделия с различна форма и предназначение. Те са много различни като форма и конструкция, но и много близки по отношение на своята ефективност в изпълнение на различните задачи. Това са инструменти, с които могат да бъдат изпълнени широк набор от дейности, на които ще отделим малко повече внимание.

Какво ви предлагаме в този раздел?

Категорията, посветена на клещите включва различни типове представители на инструментите от тази група. При всеки от артикулите ще забележите функционален дизайн, отличен подбор на материалите, използвани за изработка и преди всичко – достъпна цена. Дори да не сте посетили магазина ни с намерението да закупите клещи, е напълно възможно да поръчате и такъв артикул наред с останалите авто консумативи и аксесоари.

Предвид изгодните цени на продуктите, спокойно бихте могли да закупите по един брой от всички предлагани модели. По този начин ще имате чудесен инструмент, когато се наложи да ремонтирате автомобила си или да направите дребна поправка на обзавеждането у дома. Клещите ни са подходящи за механици, електротехници и водопроводчици, а не само за професионални и любители автомонтьори.

Разделът ви предлага:

Модел тип Чираци

Те имат специална форма на отвора, както и малко по-масивна ръкохватка от стандартните клещи, с каквито разполага всяко домакинство и работилница. Имате избор между модели със 180 и 240 мм широчина на отвора. Предназначени са за изпълнение на различни ремонтни и монтажно-демонтажни работи.

Характерно за чираците е надеждното захващане на кръгли и плоски детайли с различен диаметър. Фиксирането на широчината на отвора става посредством болт разположен върху едната от дръжките. Посредством регулиращия болт се постига желаната сила на стягане, нужна при разваряване на споени елементи, сглобяване или разглобяване на такива.

За оголване на кабели и за скоби за водни съединения

Всеки електротехник би останал възхитен от специалните ни клещи за оголване на кабели. Това са автоматични инструменти за зачистване и оголване на кабели и проводници с различно сечение. Такива са нужни при ремонт и поддръжка на сградни и автомобилни електрически инсталации. Разполагат с функция за заравняване на кабела и настройка на силата на натиск, както и със скала за отчитане на дължината и резец.

Специалните клещи за саморегулиращи се скоби за водни съединения са отново инструмент с отлична функционалност. Пригодени са за лесно поставяне и сваляне на скобите на водните съединения, като моделите с жило са разработени конкретно за работа на трудно достъпни места. Жилото осигурява стабилно и здраво захващане на скобите под всякакъв ъгъл.

Възползвайте се от изгодните ни цени

Всички видове клещи от специалната ни колекция се предлагат на много достъпни цени. Това е добра новина не само за професионалистите, но и за всички наши частни потребители. Инструмент от този вид трябва да присъства в багажника на колата ви, както и в личната ви домашна работилница.

Възползвайте се още сега от изгодните цени на професионалните ни клещи, както и от удобния начин на пазаруване, който магазинът ни ви предлага. Оперирайки в глобалната мрежа, ние правим своите продукти достъпни за всички потребители в страната. Вече имате достъп до качествени авто консумативи и аксесоари, независимо в колко отдалечен от столицата регион се намирате.