Ключове и отвертки

Подреди по:

Тук в този раздел на електронния си магазин, Тонекс 1 ще ви изненада с разнообразие от ключове и отвертки с различни размери, форми и приложение. Инструментите, които ви предлагаме са винаги най-добрите съвременни разработки. Цените им ще ви изненадат приятно, тъй като качествени продукти рядко се предлагат на толкова достъпна цена.

С какво ще ви спечели този раздел?

Подбрали сме за вас различни типове и модели ключове, които ще ви помогнат да изпълните различни по мащаб и сложност ремонти и монтажно-демонтажни работи. Поправките може да не са свързани единствено с личния ви автомобил. Специализирания ни набор от авто инструменти включва и артикули, подходящи за употреба у дома и във всяка сфера на съвременния живот.

Ще обърнем специално внимание и на двата вида технически компоненти, представяйки ви част от специфичните им свойства и страхотни характеристики. На първо място е нужно да уточним, че всички ключове и отвертки, намерили място в продуктовия ни каталог са изработени от висококачествена стомана и пригодени за интензивна дългогодишна работа.

Тук ще откриете:

Ключове за гуми – Г-образни и кръстачка

На всеки водач на автомобил се налага да сменя гуми, независимо дали поради смяна на сезоните или заради аварийни ситуации на пътя. Това ви задължава да изберете някой от професионалните ни ключове за гуми, като изберете Г-образен модел или заложите на тип кръстачка.

Ключовете от типа кръстачка са оборудвани с накрайници с различен диаметър – 17, 19, 21 мм, както и с накрайник за стандартна ½ вложка с нужния размер. Г-образните ключове са с големина на вложката 17, 19, 21 и 22 мм. Те ви дават възможност да отвивате стандартните болтове на гумите на леки и товарни превозни средства бързо и ефективно, без значителни усилия. Изработени са от здрава и устойчива стомана.

Отвертки и накрайници

От тази секция на магазина ни можете да закупите пълен комплект отвертки или комплект отвертка с различен брой и вид на накрайниците. Предлагаме модели тип глуха отвертка с различен брой наконечници, при които диаметърът на отвора варира от 5, 6, 7, 8, 10, 11 и 12 мм. В колекцията ни ще отриете и отвертки с тресчотка и 8 броя двустранни накрайници, разположени в удобна кутия за съхранение и пренасяне.

За да имате под ръка удобен инструмент за поправка на електрическата инсталация в колата си, сме подготвили и изолирани отвертки с различни големини и форми на главата. Характерни за тях са ергономичните ръкохватки, благодарение на които ще работите при максимално удобство и пълна безопасност.

Уред за всяка ремонтна и монтажна дейност на ниска цена

В категория ключове и отвертки ще попаднете на богата гама инструменти за изпълнение на всяка по-специфична или рутинна ремонтна дейност. От нас можете да закупите дори универсален тръбен ключ, както и гаечен с регулируема широчина на челюстта за отвиване на всички видове болтове и гайки.

Предлагаме и професионално оборудване под формата на електрически и пневматични гайковерти. Сред ключовете ни има и тип сгъваема кръстачка, а също и редуктори за гуми от вида мултипликатор на въртящ момент за лесно и бързо развиване гайките на гумите на едрогабаритни превозни средства – камиони, селскостопанска техника, ремаркета и др.