Моля, имайте предвид, че разопаковани инструменти не подлежат на връщане!

Специализирани инструменти

Подреди по:

Тонекс 1 ви дава неограничен достъп до широка гама специализирани инструменти за кола. Това са уреди и механични приспособления, необходими за ремонт и профилактика на превозните средства. Част от инструментариума представен тук намира приложение и в други технически сфери, а също и в изграждането и поддръжката на жилищния интериор.

На кого са нужни този тип продукти?

Инструментите със специфично предназначение са най-необходими на професионалистите. В случая това са автомонтьорите и тясно профилираните техници. Артикулите, намерили място в този раздел на електронния ни магазин са особено нужни в автосервизите и ателиетата за ремонт на леките и тежкотоварни автомобили.

Има и специализирани инструменти, с които всеки собственик на автомобил трябва да разполага. Сред тях са комплектите и приспособленията за лепене на гуми. Те трябва да присъстват в багажника на колата ви, а не в гаража или домашната работилница. Не бива да тръгвате на дълъг път, без да се подготвени за всякакви неприятни и неочаквани изненади.

Сред специализираните ни инструменти ще откриете:

Измервателни уреди

Голяма част от компонентите, съставящи съвременния автомобил подлежат на изключително прецизно регулиране и настройка. Поради тази причина, са необходими специализирани измерватели, способни да определят точните параметри на детайлите и установят наличието на известни отклонения от установения стандарт.

Сред измервателите, включени в раздела ще откриете мултицети за измерване на електрическото напрежение и съпротивление в електрическата инсталация на превозните средства. Разполагаме и с луфтомери с голям брой допълнителни части – над 10, както и с резбомери, предназначени за определяне формата и стъпката на резбата на винтове и резбови отвори.

Манометрите са друга група специализирани инструменти, използвани от професионалисти и водачи на МПС. С тяхна помощ се провежда прецизно измерване на налягането в гумите, с цел да се определи тяхната изправност и да се извърши правилно напомпване. Тестерите за спирачна течност, антифриз и електролита в акумулаторите, са също група уреди, без които пълната изправност на автомобилите не може да се гарантира на 100%.

Комплекти за лепене на гуми и смяна на накладки

От тази категория можете да се снабдите с пълен комплект приспособления за лепене на спукани гуми. Тази гама продукти са иновативно решение, посредством което се възстановява бързо и лесно целостта на автомобилните гуми. Благодарение на тях, можете да продължите по предварително начертания маршрут, без да търсите автосервиз, в който да сменят или ремонтират спуканата гума на колата ви.

Комплектите за смяна на накладки са не по-малко полезни и практични технически средства. Разполагаме със сетове, съдържащи 12, 18 и 21 части с включен калъф за правилно съхранение на различните компоненти. В удобно куфарче за съхранение на пренасяне се предлагат и нашите компресомери за измерване на компресията в дизеловите двигатели.

Удобно, качествено и изгодно

Електронният ни магазин ви предлага удобен начин да се снабдите с нужните ви специализирани инструменти за поддържане изправността на автомобилите. Вместо да губите време и средства в посещение на място, бихте могли да закупите уредите и консумативите изцяло по електронен път в удобно за вас време, без дори да ставате от дивана.

Качеството на изделията, предлагани в този раздел е гарантирано. Те са създадени от водещи производители и пригодени за дългосрочна и безпроблемна работа. Цените на цялата гама продукти са нещо, което ще ви изненада приятно. При нас винаги ще намерите това, което търсите на по-ниска от обичайното цена.