Шестограми и еврейски звезди

Подреди по:

Към тази категория на електронен магазин Тонекс 1 трябва да се насочите в случай че търсите качествени имбусни ключове тип шестограми и еврейски звезди. Те са изключително необходими за провеждането на различни ремонтни и монтажно-демонтажни работи. Професионалните автомонтьори не могат без тях, но и редовите собственици на автомобили се нуждаят от незаменимата им помощ.

С какво ще ви спечелят инструментите, включени в раздела?

Нашите продукти са способни да отговорят на дори най-високите потребителски очаквания, тъй като са внимателно подбрани и тествани по различни показатели. Чрез този подход успяваме да спечелим доверието на все повече собственици на моторни превозни средства, част от които са професионалисти, а други просто хора, решени да поддържат колите си в пълна изправност.

Ключовете тип шестограми и еврейски звезди служат за отвиване на болтове със специфична форма на главата. Нужни са за смяна на автомобилните гуми, както и при ремонти на двигателя и отделни компоненти на купето и ходовата част. Знаем, че се интересувате силно от качеството на предлаганите в раздела авто инструменти на изгодни цени, ето защо сме подбрали единствено артикули, отговарящи на установените норми и стандарти.

Тук няма да откриете единични бройки шестограми и еврейски звезди, а специални комплекти, включващи голям брой компоненти с различен размер на отвора. По този начин ще имате на разположение подходящия шестостенен ключ или торкс с форма на звезда, необходим за изпълнение на различни ремонти по автомобила ви, а защо не и за поддръжка на различните мебели и уреди в дома ви.

Ние ви предлагаме:

Комплекти с различен брой шестостенни ключове

Разработени специално за нуждите на професионалистите, предлаганите от нас шестограми съдържат голям брой части с различни размери. Можем да ви предложим комплекти от 9 и 10 части, съдържащи Г-образни ключове с диаметър от 1.5 до 10 мм.

Предназначени за интензивна работа под високо натоварване и способни да се справят успешно с отвиването на дори корозирали и частично повредени болтове. Можете да заложите на многофункционалните ни инструменти с топче с форма на шестостенна сфера или на стандартните ключове от този вид. Предлагат се по начин, позволяващ последователното им подреждане за по-лесно намиране на нужния размер.

Г-образни торксове

Торксовете, познати още като еврейски звезди намират широко приложение в автомобилостроенето, мебелопроизводството и много други области на индустрията. Един от нашите комплекти ще ви бъде изключително полезен при ремонтиране на личния ви автомобил и в поправката на мебелите и битовите уреди в дома ви.

Тази група инструменти са също изработени от здрави и неподлежащи на корозия стоманени сплави. Те са пригодени да издържат на голямо натоварване, осигурявайки удобство и лекота на ползвателя в същото време. Торксовете/еврейски звезди също се предлагат по начин, улесняващ правилното им съхранение и лесното намиране на желания размер.

Изберете качество на изгодна цена

Електронният ни магазин ви предлага едни от най-ниските цени за специализираните инструменти тип шестограми и еврейски звезди. Стойността на продуктите ни в никакъв случай не говори за ниско качество обаче. При нас не е нужно да правите какъвто и да е компромис.

Към този раздел следва да се насочвате винаги, когато ви е нужен полезен инструмент, на който можете да разчитате в дългосрочен план. Ние ви даваме възможност да закупите нужните ви авто консумативи и аксесоари без загуба на време, нерви и пари, и то в удобно за вас време и с доставка до посочен от вас адрес.