Мокетни авто стелки

Ред:

От тази секция на електронен магазин Тонекс 1 всеки би могъл да се снабди с качествени автостелки на супер изгодни цени. Стелките, намерили място в раздела са от типа мокетни – едни от най-търсените, поради отличните им шумо и влагоизолиращи свойства. Подарете си комфортно пътуване и осигурете пълна защита на скъпия си автомобил.

Защо са ви нужни?

Едва ли си задавате въпроса: „Нужни ли са ми изобщо автостелки?”, освен ако колата ви не разполага с фабрично заложен подобен компонент. Тъй като с времето тази група автоаксесоари се захабява и амортизира, в даден момент ще се наложи да закупите нови. Автомобилните стелки за пода на купето и багажника имат повече от една функции. На първо място, те създават усещане за лукс и комфорт, но практическата им роля е в пъти по важна.

Нашите автостелки целят да запазят пода на автомобилното купе в отлично състояние. Докато отвън металните компоненти на шасито са допълнително защитени от корозията, предизвикана от мокрите пътни настилки, то във вътрешността на автомобила тази защита е минимална. Докато пътуваме понякога разливаме течности и почти винаги внасяме вода, кал и луга с обувките си.

Стелките са особено важни за поддържане на хигиената в купето на автомобила ви. Те са леки и не са фиксирани към пода, което ви позволява да премахвате с лекота внесената отвън мръсотия. Дори мокетните ни автостелки се почистват невероятно лесно с енергично изтупване, без да се налага да използвате прахосмукачка.

Шумът от движението на колата ви би бил непоносим, ако подът на купето ви не е покрит с меко и плътно покритие. Мокетните изделия са най-добри в това отношение. Те разполагат с гумена основа, предпазващи не само от проникването на вода към металната конструкция, но и от нахлуването на силния шум към салона.

Какво ви предлагаме?

Разделът включва универсални мокетни автостелки, както и такива, специално разработени за различните модели и марки автомобили. Универсалните ни продукти са съвместими с интериора на болшинството съвременни коли,използвани масово в страната ни. Пригодени са да се поставят бързо и лесно, без предварителна подготовка и корекции.

Ако държите колата ви да бъде оборудвана с фирмен продукт, то в колекцията ни ще откриете стелките, съвместими с вашата марка и модел лек автомобил. Поддържаме в наличност модели, разработени за масовите серии на водещи автомобилни компании – AUDI, BMW, Mercedez, Opel, Toyota, Mitsubishi, VW, Renault, Citroen, Alfa Romeo и други.

Високо качество на изгодна цена

Нашите автостелки се предлагат в комплекти от 4 броя, предназначени за всички зони на автомобилния салон – шофьорска и пасажерски. Те са изработени от здрави и висококачествени материали, което ви гарантира дългосрочна употреба. Подлежат на изпиране с гореща и студена вода, а също и с химични почистващи субстанции. Поради наличието на гумено покритие в долната част, намокрянето е само от лицевата страна.

Стелките за автомобили, предлагани в електронния ни магазин са изработени от висококачествени материали. Това има значение както за комфортното ви пътуване, така и за дългосрочното използване на изделията.Голяма част от артикулите са произведени по оригинален модел в страни от Европейския Съюз, включително в България, което говори красноречиво, че са спазени всички европейски директиви за качество, съответствие и безопасност на продуктите.