Мокетни стелки

Подреди по:

Категорията мокетни стелки за коли на автомагазин  Тонекс 1 е шансът да обзаведете купето си с едни от най-висококачествените продукти на съвременният пазар. Мокетната текстура е предпочитана от множество водачи на моторни превозни средства – тя е не само красив декоративен акцент, но и аксесоар с незаменими свойства. Освен концентриране на всички замърсявания в специфичната структура на влакната й, тя осигурява отлични шумо-, влагоотблъскващи и термоизолационни качества. Чистота, топлина и комфорт се настаняват в автомобила ви за дълъг период, придавайки щипка лукс на интериора.

Нужни ли са ви наистина автостелки

Този въпрос възниква при закупуване на автомобил с фабрично прилежащ такъв детайл, който се нуждае от подмяна, или чрез привлекателният пример на близък приятел. Освен многобройните предимства, важна характеристика на този продукт е бързото износване на материята, отчасти поради високата степен на концентрация на замърсявания.

Необходимостта от честа подмяна не разколебава водачите на автомобили, които познават качествата на тези мултифункционални автоаксесоари. Съчетанието от луксозна визия, удобство, обезшумяване и чистота трудно се среща в друг елемент от вътрешното обзавеждане на купе.

Външната и интериорна зона на автомобила имат нужда от защита – от атмосферни условия, индустриални замърсители и съответно внесена в купето мръсотия. Висококачествените ни стелки се поставят с цел съхранение подовата част на автомобилното купе във възможно най-добро състояние. Металните компоненти на шасито отвън са допълнително защитени от корозия – резултат от мокрите пътни настилки. Интериорът на автомобила не се ползва от подобна “протекция“. Внесената чрез обувките прах, кал, луга и влага, както и неволно разлетите течности попиват в дълбочина, което с времето уврежда конструкцията на автомобил.

Мокетът върху пода на автомобил е най-подходящата текстура за качествена поддръжка на хигиената в купето. Лека конструкция, гумирана долна повърхност и възможност за свободно преместване осигурява лесно почистване на концентрираните и напластени между влакната замърсявания. Прахосмукачката не е необходима, тъй като материята позволява изцяло премахване на мръсотията само с енергично изтупване.

Шумното движение на автомобила ви дразни, нали? Обезшумяването е другата функция на артикулите в този раздел от магазина ни. То е с най-висока степен при  комбинацията от мокет и гума – меката и плътна подложка, подплатена с гумирана основа, ограничава децибелите на характерният шум, преминаващ към салона, в минимални граници. Проникване на вода и влага към металната конструкция е напълно ограничено.

Какво ще откриете тук

Категорията ни предлага мокетни автостелки с универсалон приложение и подложки, специално разработени за конкретни модели и марки автомобили. Универсалните артикули са подходящи за почти всички съвременни превозни средства, шофирани в страната. Този модел се монтира бързо и лесно, без необходима предварителна подготовка и корекции.

В случай че желанието ви е да покриете подовата настилка с фирмен артикул, разгледайте селекцията ни стелки – те разполагат с обозначение за марката и модел лек автомобил. Разполагаме с модели за почти всички масови серии на известните автомобилни производители – AUDI, BMW, Toyota, Mitsubishi, VW, Renault, Citroen, Mercedez, Opel, Alfa Romeo и други.

Висококачествена и дълготрайна материя на изгодна цена

Автостелките ни се предлагат в комплект от 4 бройки, които трябва да покрият всички зони на автомобилния салон – шофьорска и пасажерски. Така превозното средство получава цялостно подово покритие. Подбрали сме продукти от  изработени от устойчиви и дълготрайни материали, които едновременно предоставят висока функционалност и се почистват изключително лесно. Те се изпират с гореща и студена вода, разредена с химични почистващи вещества. Особеността при почистване е нуждата от предпазване на гуменото покритие в долната им част - намокрянето при пране се прави само от лицевата страна.

Висококачествените материали са първата характеристика, спрямо която сме подбрали продуктите си. Мултифункционалността им, съчетана с лукс, комфорт и дълготрайна експлоатация,  е резултат именно от тази характеристика. Голям процент от стоки в каталога ни са произведени по оригинален модел в страни от Европейския Съюз, включително в България. Този факт е важен, тъй като говори красноречиво, че са спазени всички европейски директиви за качество, съответствие и безопасност на аксесоарите.