Anti-lost Alarm Anti lost Alarm умен ключодържател

00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Умен ключодържател Smart Alarm Anti Lost iTag

14.90лв. 11.90лв.
Модел: 250896297
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Минимално кол-во за поръчка: 20
Направете лесна поръчка

Умен ключодържател Smart Alarm Ant... × 20 бр.

Цена: 238.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

iTag е продукт, който е многофункционален и може да се използва за :
⇒ дистанционно за селфи снимки
⇒ звукозапис
⇒ запаметяване на локацията при паркиране
⇒ намиране на загубени ключове, забравени телефони и др. вещи

Работи с приложението - JG iTаg Alarm, което се сваля от Google play, или алтернативния магазин за iPhone приложения.

iTаg се свързва безжично със смарт телефон чрез Bluetooth 4.0 технология, която щади батерията на телефона и за намиране на изгубени вещи, или следите домашни любимци, деца или стари хора на разстояние до 25 метра.

Към един телефон могат да се свържат до 10 устройства, за да следите различни неща от един телефон. iTаg идва с включена батерия CR-2032, която издържа до 6 месеца ползване.

Ключодържател за изгубени ключове Key Finder

Smart Alarm Anti Lost iTag е умен ключодържател, който ще направи живота ви значително по-лек и спокоен. В ерата на високите технологии в комуникацията е безразсъдно да губим от поглед важни неща, каквито са ключовете ни, личният ни багаж и още повече домашните ни любимци. Имате пълен контрол над ситуацията, така че нищо не може да ви извади от равновесие.

Устройството предотвратява загубата на важни вещи, работейки на база услугата Bluetooth 4.0, като използва специално приложение. То може ефективно да изчисли местоположението на деца и домашни любимци, изгубени или откраднати предмети на разстояние до 25 метра. Аксесоарът може да се използва като вид дистанционно управление за селфи снимки и диктофон.

Характерна за този модел умни ключодържатели е ниската консумация на енергия - зарядът на батерията осигурява около 6 месеца в режим на готовност. Налице е възможност за програмиране на 10 устройства към един телефон едновременно. Малкият размер и леко тегло осигуряват максимална лекота при използване на алармата.

Какво е Smart Alarm?

Това е интелигентна функция за търсене, която предотвратява загубата на важни неща, базирана на Блутуут 4. 0. Тя може да „обвърже“ местоположението на леснодостъпните ви предмети, домашни любимци и деца с вашия смартфон чрез специално приложение, използващо блутуут комуникация. Има и функции като предотвратяване на загуби, търсене на изгубени предмети, възможност за правене на селфи и запис на глас.

Anti-lost системата работи с приложението JG iTаg Alarm, което трябва да изтеглите от Google play, или алтернативния магазин за мобилни устройства на iPhone. Възможностите на ключодържателя са наистина впечатляващи. Той е не само система, предотвратяваща загубата на ключове. Когато iTag е на повече от 75 фута от смартфона, както смартфонът, така и ключодържателят ще активират звукова аларма.

Разполагате с функция "Find It", с която лесно можете да намерите и Анти лост устройството, и смартфона си в рамките на валидния обхват. Не е необходимо да се притеснявате за тяхното местоположение, нито пък да се упреквате за своята разсеяност. Такава е и функцията за намиране на изгубени предмети - местоположението на необходимите ви вещи ще бъде отбелязано на картата за бързо търсене.

Сред множеството функционалности на интелигентното устройство за намиране на ключове, е и настройката за намиране на услугата Bluetooth. Не е нужно да се притеснявате за обхвата на комуникацията - използвайки приложението, можете да проследите местоположението, където връзката е била възстановена за последно успешно.

Ключодържателят има и други, изключително полезни функции, включително:

  • Селфи снимка - просто натиснете веднъж бутона iTag и сигнал ще бъде изпратен чрез Bluetooth към вашия смартфон. Сега не е нужно да държите телефона си в ръцете си;
  • Диктофон - Можете да записвате гласа си на телефона си просто с натискане на съответния бутон - бързо и лесно.

В допълнение към всичко това, iTag е малък, много лек и с корпус от ABS материал със силиконово покритие, което ще осигури приятно тактилно усещане. Интелигентният ключодържател с аларма изпълнява много полезни функции: търсене на вещи, ролята на навигатор, диктофон, дистанционно управление за снимане.

Ключодържателят е свързан към телефона ви чрез безжична връзка. Взаимодействието се осъществява чрез приложението JG iTаg Alarm (iOS 7. 0+, Android 4.3+). 

Вижте още: fm трансмитер с bluetooth

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.