Диодни (LED) стопове за ремарке 1бр 12 / 24V

59.80лв. 50.00лв.
Модел: 1488924141
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Диодни (LED) стопове за ремарке 1бр... × 1 бр.

Цена: 50.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Диодните стопове са подходящи за всякакви товарни ремаркета и платформи за лодки и мотори, селскостопански машини и др.
Стоповете имат секциии за мигач, габарит, стоп.
⇒ Размер : ф140мм
⇒ Монтажна разтояние : 45мм
⇒ Стоп : 6 диода / 1.5W
⇒ Габарит : 17 диода / 4.3W
⇒ Мигач : 6 диода / 1.4W
⇒ Напрежение : 12 / 24V
⇒ IP клас : IP67
⇒ Евро сертификат : E4

Добрата видимост на пътя е задължително условие за безаварийно шофиране и за постигането му е необходимо присъствие на определен брой осветителни елементи на автомобила. Това се отнася с още по-голяма сила за едрогабаритните машини, които трябва да са оборудвани с пълен комплект светлини, в отлична изправност. Ремаркето на всяко превозно средство се разглежда като отделен прикачен корпус, наравно с превозното средство, и трябва да е оборудвано с всички необходими сигнални и аварийни светлини. Магазинът ни е популярен сред потребителите, с висококачествените осветителни тела, които предлагаме, а сред тях са и високачествени диодни стоп светлини за ремаркета. 

LED осветлението става все по-популярно в различни сфери, а при аксесоарите за автомобили то е изключително предпочитано, заради плътната и ярка светлина. Магазинът ни предлага LED стоп за ремарке със стандартни размери 105/90/35 ( височина / широчина / дължина ), който е приложим при всякакви видове тегличи- селскостопански машини, товарна платформи, каравани, строителна техника, платформи за превозни средства и още някои модели превозни средства. Моделът ни притежава стандартните секции за мигачи, габарити, стоп и осветление за регистрационна табела, и достига напрежение 12-24 V.

Дизайнът на предлагания стоп за ремарке е майсторски проектиран от професионалисти с опит,  и светлините са с равно разпределен капацитет, между отделните секции на стопа- всеки осветителен елемент е захранван с 6 диода напрежение. Това осигурява продължителен период на експлоатация и изключва възможността от изгаряне на диодни крушки за стопове, по време на пътуване. Диодният стоп за ремарке покрива редица европейски изисквания, и е носител на сертификат Е11, за съответствие с приетите норми за качество. 

Монтирането на продукта може да се извърши в професионална среда, или механично, ако разполагате с достатъчно опит за целта. Сертифицираното LED стоп ремарке е налично в каталога ни, и можете да се сдобиете с него, на изключително изгодна цена.

стоп за камион стопове за камион стопове за бус