Халогенни фарове с мигач и габарит 12 / 24V

119.60лв.
Модел: 53601036
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Халогенни фарове с мигач и габарит ... × 1 бр.

Цена: 119.60лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Фаровете са подходящи за монтаж на всякакви селскостопански машини, багери, строителна техника  и др.
Цената е за комплект от 2 бр.

Възможна е продажба и на бр. (само ляв или десен) и цената за 1 бр е 59.80лв.

Халогенни фарове за тежкотоварни превозни средства – селскостопански машини, багери, подемни кранове и друга строителна техника. Продуктът е с произход Турция, което е причина за супер изгодната му цена. В същото време получавате фарове с отлично качество и дълъг работен живот, позволяващи лесен монтаж и обслужване.

Предимства

Нашите халогенни фарове са с мигач и габарит, осигурявайки отлична степен на осветеност и сигнализация на превозните средства. Халогените предлагат на шофьорите на тежкотоварни машини огромни предимства на пътя, каквито стандартните фарове с нажежаема жичка не могат да предложат, особено по отношение на разстоянието на осветяване.

Най-важният фактор при оборудване на извънгабаритните превозни средства е осигуряването на безопасност на движението. Вискокачествените халогенни фарове осигуряват превъзходно осветление по всяко време на денонощието и най-вече при лоши метеорологични условия. Мъглата е сред най-сложните фактори при пътуване, срещу която халогените са решение без аналог.

Наред с всичко останало, халогените са с много по-висока устойчивост и дълъг работен живот, което означава по-малко средства и усилия за поддръжка на светлинната и сигнализационна системи на агро и строителните машини. Те са по-устойчиви на счупване, и като цяло са идеална инвестиция, гарантираща безопасно и комфортно движение по пътната мрежа.

Цена

Обявената тук цена се отнася за комплект от два броя фарове, което я прави толкова изгодна. Разбира се, по желание на клиента можем да извършим и продажба на само един халогенен фар с мигач и габарит – ляв или десен, като цената при единичните бройки е различна. Важно е да споменем, че ниската цена при този продукт в никакъв случай не е за сметка на качеството, тъй като работим единствено с проверени и одобрени производители.

Можете да поръчате още днес комплект халогенни фарове с мигач и габарит 12/24V, възползвайки се от изгодната цена и възможно най-бърза доставка. Имаме готовност да ви доставим всички авто-части, аксесоари и консумативи още на следващия ден при поръчки, направени в рамките на работната седмица.

фар за трактор габарит за трактор мигач за трактор