Акумулатор Battery 45Ah

120.00лв.

Модел: ACB045-1
Наличност: няма


Ca / Ca технология - технология за производство на оловно-киселинни батерии, която осигурява добавянето на калций към електродите ( положителни и отрицателни). Ca / Ca технология замества традиционната технология на миналия век - malosurmyanistoy (SB / SB), и се различава от своя предшественик главно от факта, че в резултат на използването на калций като добавка се избягва кипене и прави батерията без необходимост от поддръжка. Ca / Ca технология прави батериите по-устойчиви на саморазреждане в състояние на покой, и се характеризира с висок стартов ток при всички метеорологични условия.

Най-ниската за акумулатор 45ah цена, която можете да си представите, а и да намерите на пазара днес, е при нас. Разчитайте на нас, когато става въпрос за висококачествени акумулатори на разумни пари. Но това е само малка част от предимствата, които ще получите, ако се спрете на нашите продукти.

Модерният акумулатор 45ah разполага с всички характеристики, които търсите, ако ви е нужен надежден акумулатор за вашето превозно средство. Тук влиза и популярната напоследък Ca / Ca технология. Тя спомага за производството на оловно-киселинни батерии, която осигурява добавянето на калций към електродите ( положителни и отрицателни). Ca / Ca технология замества традиционната технология на миналия век - malosurmyanistoy (SB / SB), и се различава от своя предшественик главно от факта, че в резултат на използването на калций като добавка се избягва кипене и прави батерията без необходимост от поддръжка.

В допълнение, предлаганият от нас акумулатор 45ah има специален индикатор за заряд, а също така и LB1 тип кутия. Тя, съответно, е с компактните и оптимални размери: 207 x 175 x 175 мм.  Самите размери Пусковият ток е 400А, а напрежението – 12 волта.

Практичните и евтини акумулатори 45ah пристигат и с допълнителна гаранция – фабрична от производителя – от 24 месеца. В случай на неизправност или повреда, моля, да се свържете с нас, за да подменим акумулатора с нов или да поправим наличния. Ние сме винаги на ваше разположение за въпроси и помощ във връзка с покупката ви на акумулатор от модела 45ah. Заложете на качеството и сигурността, когато става въпрос за вашия автомобил и за вашето пътуване, а най-вече това на близките и семейството ви!

Акумулатори
индикатор за заряд : Да
технология : CA/CA
тип на кутията : LB1
кат. номер: ACB045-1
марка: AC Battery
капацитет: 45 Ah
пусков ток: 400 A (EN)
напрежение: 12 V
разположение на полюсите: десен +
размери: 207x175x175мм (ДхШхВ)
предназначение: леки автомобили
гаранционен срок: 24 месеца