Клеми за акумулатор бърза връзка сваляне бързо евтино плюсов и минусов накрайник Бързо и лесно свързване и сваляне на клемите здрави издръжливи

Клеми за акумулатор бърза връзка

34.90лв. 25.00лв.
Модел: 550D8
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Клеми за акумулатор бърза връзка × 1 бр.

Цена: 25.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Цената е за комплект 2 бр (+) и (-)

Предимствата на бързите акумулаторни клеми са много. Акумулаторът може да бъде разкачван лесно и да бъде преместван в друг автомобил, или за да бъде прибран на закрито при студено време. Не са необходими инструменти за свързването или разкачването на клемите. С помощта на клемите Quick Power акумулаторът може да бъде разкачен за няколко секунди.

Пластмасовите капаци елиминират напълно риска от късо съединение. Клемите Quick Power осигуряват отлична безопасност. Изработени са от висококачественa медноцинкова сплав. Акумулаторите често са поставени в тесни пространства, което прави инсталирането трудно. Клемите Quick Power са решението на този проблем. Стягащите клеми за акумулатори Quick Power са изключително подходящи за автомобили, каравани, товарни автомобили, лодки, автофургони и др.

Клема за акумулатор - представлява специализирана техническа джаджа, която ви предоставя ред предимства за обслужване, поправка и преместване на наличния ви акумулатор. На пазара се предлагат различни по вид клеми за акумулатор, като разликата между тях, както се досещате, е най-вече в цената и качеството им. Важно е да се снабдите с такова пособие, ако имате няколко превозни средства и ви се налага преместване на акумулатора от едното в другото.

От друга страна, дори да се снабдите с подобно устройство предварително, без да сте имали необходимостта в началото, никога не е излишно, защото не се знае кога ще ви потрябва. А когато това се случи, ще бъдете повече от благодарни, че сте си закупили от нас клиеми за акумулатор.

Предлаганата от нас цена за клеми за акумулатор, определено, ще отговори на очакванията ви. В същото време, устройството ще ви послужи в редица ситуации, а и ще поддържа акумулатора на вашето МПС в изправно състояние. Съществуват много предимствата на бързите акумулаторни. На първо място, благодарение на тях, един акумулатор може лесно да бъде разкачван, в последствие и прибран на закрито при студено време, като и използван в друго превозно средство без необходимостта от специални инсталации.

Нашите клеми за акумулатор се разкачват за не повече от няколко секунди. Пластмасовите капаци елиминират напълно риска от късо съединение и са гаранция за безопасност. Артикулите, които предлагаме, са изготвени от висококачественa медноцинкова сплав, а и са подходящи за автомобили, каравани, товарни автомобили, лодки, автофургони и др.