Bardahl - XTM 15W40
00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Bardahl - XTM 15W40

В наличност 22.04лв.

Модел: XTM 15W40
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Разфасовка / обем:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Bardahl - XTM 15W40 × 1 бр.

Цена: 22.04лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с
Общите условия и политиката за лични данни.

Минерално масло за всички видове бензинови, LPG и дизелови двигатели с или без турбо компресор в леки коли, камиони, автобуси и машини, работещи при тежки условия.Осигурява отлични почистващи свойства. Продължителен интервал на смяна.

Спецификации: ACEA A2,A3(98)/B3,E2 API SJ/CG-4/CF-4/CF

OEM Одобрения: MB 229.1/228.1, MAN 271, VW 501.00/505.00, VOLVO VDS, MACK EO/L.

Допълнителна информация:

⇒ MSDS

⇒ TDS

Минералните двигателни масла са произведени от дестилирани природни продукти. Тe се характеризират с липса на някои основни свойства, необходими за добра функционалност и за дълъг живот на маслото – формулата им е недостатъчно плътна и стабилна. Затова, минералните масла обикновено се предлагат смесени с различни добавки, с цел подобряване на експлоатационната им дейност. Те не са подходящи за мощните двигатели от най- ново поколение, но са доста удачно решение за редица стандартни двигатели, при редовна смяна на маслото, съгласно инструкциите от производителя.. Онлайн каталогът ни разполага с налично Bardahl XTM минерално масло 15w40, с отлични характеристики и удължен период на смяна. 

Продуктът на Bardahl е с мултифункционално приложение- маслото работи еднакво ефективен с бензинови, дизелови и турбо-дизелови двигатели. Подходящо е за прилагане върху всякакви видове превозни средства, с или без наличие на турбокомпресор. Вискозитетът на маслото е типичен за структурата на минералните  масла. Индексът му осигурява много добра функционалност при високи температури, но не е подходящ за работа в зимни условия- минералните масла често пъти срещат трудности при включване на двигателя и е необходимо да се изчака известно време при стартиране. За сметка на това, XTC масло Bardahl 15W40 показва завидна устойчивост при екстремни натоварвания- високите скорости не въздействат отрицателно върху състоянието на продукта, маслото запазва доброто си състояние за дълго време и дори е с удължен период на експлоатация. Предлаганото масло 15W40 е чудесен избор за двигатели от по-старо поколение и със средна мощност. 

Минералното масло на Bardahl е рафинирано от естествени натурални съставки. Структурата му отстъпва по някои показатели на високоефективните и устойчиви синтетични масла и не е подходящ за работа с двигатели от най-ново поколение. Въпреки това, за стандартните характеристики на минерално масло, продуктът в каталога ни  се отличава с отлична експлоатационна дейност и удължено полезно действие. Маслото притежава и почистващи функции, които се грижат за поддържането на двигателя в добро състояние. Масло Бардал 15W40 е широко предпочитан продукт от автомобили, мотоциклети, автобуси и още някои видове машини, подложени на сериозно ежедневно натоварване. При покупка приятелите трябва да се съобразят единствено с вида на двигателя, тъй като продуктът не е подходящ за мощни състезателни машини. 

Рекламираното масло 15w40 се предлага на достъпна цена, изгодна за всеки клиент.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.