Bardahl-XTS 0W20
00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Bardahl-XTS 0W20

В наличност 36.30лв.

Модел: XTS 0W20
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Разфасовка / обем:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Bardahl-XTS 0W20 × 1 бр.

Цена: 36.30лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с
Общите условия и политиката за лични данни.

Нова генерация, напълно синтетично двигателно масло, разработено за да поддържа чисти двигателя, буталата, да редуцира емисиите, да намали разхода на гориво. Предлага отлична устойчивост срещу срязване на масления филм, гарантира стабилен вискозитет, максимална защита при студен старт. BARDAHL XTS 0W20 е подходящ за използване при хибридни бензинови двигатели оборудвани с турбокомпресор. Съвместим с биоетанол-Е85. Препоръчва се за употреба при съвременни автомобили с хибридно задвижване.

Спецификации: ILSAC GF-5 API SN,SN-CR 

OEM Одобрения: Chrysler 6395, GM Dexos 1, GM 6094M, FORD WSS-M2C-945A/946A 

Допълнителна информация:

⇒ TDS

Зимните масла са крайно необходим продукт в автомобилната индустрия. Независимо от вида на двигателя в автомобил или мотоциклет, безпроблемното му включване при ниски температури зависи предимно от вида на моторното масло. Ниският вискозитет при маслата е гаранция за отличен студен старт, което е търсена функция както при студени климатични условия, така и при участване в различни състезания. Магазин Тонекс 1 предлага на клиентите си асортимент от качествени зимни масла, а един от най- добрите продукти в сайта ни е XTS масло Bardahl 0W20, създадено с екологичен замисъл. Продуктът е произведен съгласно най-актуалните изисквания за ограничаване на вредните автомобилни газове, които замърсяват въздуха в населените места. 

Маслото на Bardahl показва отлични показатели и осигурява високоскоростен студен старт, който е много търсено качество при редица състезателни двигатели. Предлаганото масло 0W20 е със стабилен, но по-нисък индекс на вискозитет, за да предложи необходимата устойчивост за мощни спортни двигатели. Продуктът обаче е прекрасно решение за модерни хибридни двигатели с бензиново зареждане, и с наличие на турбокомпресор. 

Модерните екологични изисквания все по- силно популяризират биогоривата, които предотвратяват замърсяването на въздуха с вредни емисии. Един от най-употребяваните продукти сред тях е биотетанолът, който е смес от чист биоетанол и бензин в определено съотношение. Специалното XTS масло Бардал 0W20 е подходящ за работа с биоетанол Е85 (85% етанол и 15% бензин ), който ограничава изпаряването на вредни емисии, но се отличава с по-висок разход на гориво. Маслото на Bardahl, от друга страна,  е синтетично, и намалява до голяма степен разходите на гориво и масло. 

Синтетичните масла са с подобрени показатели спрямо минералните и са предпочитан избор за усъвършенстваните двигатели от най-ново поколение. Продуктът в каталога ни е специален модел синтетично масло 0W20, което се характеризира с висока устойчивост при натоварвания, дълъг период на експлоатация и много добра защита на двигателя и турбокомпресора. 

Маслото в онлайн магазина ни покрива всички необходими европейски спецификации за качествено моторно масло. Продуктът на Bardahl получава и сертификат ILSAC GF-5 за качествена защита на двигатели, работещи с горива, съдържащи етанол до Е85, висока икономия на гориво и защита на турбокомпресора. Магазин Тонекс 1 предлага XTS масло 0W20 на изключително изгодна цена, подходяща за всеки клиент. 

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.