лепенка за гуми спрей за поправка на спукана гума лепило за гуми tire doctor спрей за аварийно залепване пяна за гуми

Спрей за спукани гуми 700ml GETSUN

25.00лв.

Модел: 45050217
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Спрей за спукани гуми 700ml GETSUN × 1 бр.

Цена: 25.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

Спрей за ремонт на спукани гуми, GETSUN 700ml. Възстановява спукани гуми за минути и без демонтаж. Запушва дупката на гумата, спестява време и усилие. Съставът на този продукт осигурява равномерното му разпределение, като се избягва риска от разбалансиране. Този продукт е приложим за всички автомобили. Запазва необходимата еластичност за добро поведение на гумата на пътя. Приложим при всякакви метеорологични условия, позволява бързо справяне с повредата и избягване на рисковете от престой край пътя.

Съвместимост :

За автомобили, бусове, джипове, мотоциклети, каравани, ремаркета, състезателни коли и др. Флакона е достатъчен за ремонт и помпане на 1 гума, с вътрешна гума и безкамерна. Съвместим с гуми, помпани с азот. Количеството е достатъчно за една гума с размер до 20".

Начин на употреба :

  1. Ако е възможно, изтеглете предмета, който е пробил вашата гума. При възможност позиционирайте вентила на колелото в горно положение.
  2. Разклатете добре аерозола и ако времето е студено го загрейте за няколко минути между дланите или на отоплението в купето.
  3. Завийте докрай съединението към вентила на гумата. Дръжте аерозола с главата нагоре. Натискайте бутона до пълното изчерпване на аерозола.
  4. Нагласете налягането на гумата до нормалното препоръчано от производителя с помоща на помпа или компресор.
  5. Веднага тръгнете на път, като поддържате скорост 10-20 км/ч, като изминете около 15 км.
  6. След това регулирайте налягането на гумата според препоръките на производителя.
  7. Отново периодично проверявайте гумата в следващите няколко дни и я дайте за проверка на специалист.

Спреят не е подходящ при разкъсана, излязла от джантата, странично пукната гума, или при дупка над 5 мм.

Спуканата по време на пътуване гума е сред най-неприятните инциденти на пътя. Процедурата в подобни ситуации налага да се потърси аварийна помощ или да се пристъпи към самостоятелна смяна на гумата - поне такава беше тя до появата на специалния спрей за спукани гуми на GETSUN.

Уникалният по рода си спрей за спукани гуми притежава способността да възстановява пораженията за броени минути, при това, без да е необходим демонтаж на спуканата гума. Той не само затваря отвора, но и напомпва гумата, така че пътуването да може да продължи по предварително изготвения график.

Приложим при всякакви атмосферни условия

Специалният състав на възстановяващия спрей за спукани гуми позволява ремонтирането да се извърши при всякакви атмосферни условия – в пек, студ, дъжд и при снеговалеж. Действието на емулсията не се влияе от моментната температура, макар че за по-лесно прилагане е препоръчително спреят да се затопли предварително между дланите или посредством отоплението в купето на автомобила, когато външните температури са твърде ниски.

Подходящ за камерни и безкамерни гуми

Предлаганият от нас спрей за спукани гуми може да се използва както върху нови, така и върху стари гуми – с камера или безкамерни. Приложението му е удачно и при гуми, напомпани с азот. Количеството на един флакон от спрея е достатъчно за възстановяване на една спукана гума, независимо от нейния вид. Спреят не може да бъде ефективен, когато гумата е разкъсана, странично пробита, излязла от джантата, или когато отворът е с големина над 5 мм.

Равномерно разпределение

Специалната формула на GETSUN спрей за спукани гуми осигурява равномерно разпределение, така че да се избегне разбалансиране на гумата. Съставът на този революционен продукт притежава свойството да запазва необходимата еластичност на гумата, допринасяйки за доброто ѝ поведение на пътя. След ремонта е препоръчително гумата да се проверява периодично в следващите няколко дни, както и да се потърси мнението на специалист.