Bardahl - Добавка за пълно изгаряне на горивото - дизел
00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Bardahl - Добавка за пълно изгаряне на горивото - дизел

няма 13.00лв.

Модел: Bar-1071
Наличност: няма


Добавка, осигуряваща пълно изгаряне на дизеловото гориво.

Против замърсяване на горивната система. Отлични характеристики. Допринася за икономия. Чрез смазочните си свойства компенсира слабото съдържание на сяра в дизела.

Предотвратява повреждането на клапаните и леглата. Отстранява тракането и самозапалването. Отстранява водата, съдържаща се в горивото. Намалява разхода на гориво. Предпазва и поддържа чисти инжекторите и помпата. Намалява изпускания пушек. 

В случай, че притежавате МПС, което се зарежда с дизелово гориво е добре да обмислете варианта за намаляване на разходите и изпусканите вредни емисии. Това ефективно и на ниска цена може да бъде постигнато с правилно подбраната добавка за дизелово гориво. Благодарение на нея ще си гарантирате и безпроблемното използване на вашето моторно превозно средство, тоест посещенията при майстора и в автосервиза значително могат да намалеят като честота.

На пазара можете да намерите множество варианти и марки добавки за дизелово гориво. Важно е обаче да се спрете на наистина качествен продукт, защото от него зависи не само изправността на вашия автомобил, но и вашата безопасност, тази на близките, с които се возите, на околните. Ние ви предлагаме отличен продукт, доказала се на пазара добавка за дизелово гориво, която освен това се продава на изключително ниска, конкурентна цена. Bardahl е перфектният вариант за вас, ако търсите надеждно съотношение между качество и цена. Продуктът се разпространява по цял свят и е международно признат като сигурен и наистина ефикасен.

Нека накратко ви разясним как точно работят модерните добавки за дизелово гориво. Основно, те се ползват, за да може горивото да бъде пълноценно и напълно изгорено. Те предотвратяват замърсяване на горивната система и създават значителни предпоставки за за икономии на средствата на шофоьра. Чрез смазочните си свойства такъв тип добавка за дизелово гориво компенсира слабото съдържание на сяра в дизела, като едновременно с това създава пречка за повреждането на клапаните и леглата. Също така, подобен продукт съдейства за отстраняването на проблеми като тракане и самозапалване.

Начин на употреба: Преди да се напълни резервоара, флакона да се излее в резервоара. Един флакон обработва около 80 литра гориво. Съвместим с всички видове дизелови двигатели, включително комън рейл, както и такива с катализатор и филтър за твърди частици.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.