Bardahl - Превръзка за бърз ремонт на тръби ***

56.00лв.

Модел: Bardahl
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Bardahl - Превръзка за бърз ремонт ... × 1 бр.

Цена: 56.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

За метални, РVС и пластмасови и др. тръби и маркучи Позволява незабавното ремонтиране на тръби, маркучи, лостове, пръти, подпори и др. от метал, пластмаса, бетон и др. Съдържа полиуретанова смола с добавка, активирана с вода.

Втвърдява за по-малко от 10 минути; съвместим е с водата и другите течности. Съставена от нетъкана стъклена нишка се навива около шарнирни свръзки и колена. Тя не изисква никакво смесване или дозиране, готов е за употреба след натопяване във вода. Безопасна и лесна за употреба, тя е съвместима с хранителните продукти след като се е втвърдил.

Начин на употреба: Преди ремонтиране на тръбите и тръбопроводите, да се спре преминаването на течността. Да се почисти и надраска леко повърхността, която трябва да се ремонтира. За да се активира превръзката, същата да се натопи в хладна вода за 10 секунди. Тя започва да се втвърдява след като рулото се отвори поради което трябва да се постави бързо върху повърхността за ремонтиране. Превръзката трябва да бъде използвана изцяло. За да се получи отлична поправка трябва да бъде навита достатъчно за да осигури херметичност (9 пъти). 50мм Х 1.5м

Разфасовка: лента.

*** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО