Промоция

Гумени стелки -30%

Бърза доставка

До 24 часа

Връщане и подмяна

В рамките на 14 дни

Телефон за въпроси

0878187574

Хидравлични масла

Ред:
Bardahl-ATF DII
Bardahl-ATF DII
Минерално трансмисионно масло за автоматични скоростни кутии, хидравлични системи,системи за управле..
19.50лв.
Bardahl-ATF +4
Bardahl-ATF +4
Синтетично трансмисионно масло, обогатено с "фрикционни модификатори", предназначено за ав..
22.50лв.
Bardahl-ATF DIII
Bardahl-ATF DIII
Синтетично масло за автоматични скоростни кутии, системи за управление, преобразуватели на въртящ мо..
24.50лв.
Bardahl - ATF Multi 7 Gear
Bardahl - ATF Multi 7 Gear
Синтетично трансмисионно масло ATF Multi 7 Gear разработено за употреба в автоматични..
26.50лв.

От този раздел на електронния ни магазин имате възможност да закупите качествено хидравлично масло на изгодна цена. Това отново са продукти на утвърдената марка Bardahl, което ви дава пълна гаранция, че предлагате на своя автомобил най-добрата грижа под формата трансмисионно масло с отлична стабилност и течливост при ниски температури.

Произведените в САЩ хидравлични масла на марката, както и всички останали нейни продукти са високо технологична разработка, целяща да подобри производителността на съвременните автомобили. Компанията, създадена през 1939 г не спира да разработва специални формули, с които подобрява свойствата на моторните масла. Не случайно нейните продукти се радват на огромен успех по целия свят.

Защо не бива да подценявате функцията на хидравличните масла?

Хидравличната система на вашия автомобил може да функционира дълго без никакви проблеми, единствено ако използвате подходящо хидравлично масло на възможно най-изгодни за вас цени. Хидравличното масло има различен вискозитет, тъй като разнообразието от хидравлични системи при съвременните автомобили е огромно – от малки до големи и от прости до сложни хидравлични трансмисии.

Избирайки правилния продукт с точния вискозитет, вие осигурявате максимална продължителност на работния живот на двигателя и помпата, ограничавайки щетите, които биха възникнали в противен случай. Най-често срещаният проблем при употреба на неподходящо или остаряло хидравлично масло е напукването на механизма.  Това се случва, когато е невъзможно да се осигури достатъчно налягане, т.е. не може да се приложи необходимата сила, нужна за нормалната работа на механизма.

Изборът на качествено хидравлично масло ви гарантира:

  • Безупречна работа на хидравличната система на автомобила;
  • Плавно превключване при ниски температури;
  • Бърза циркулация при студен старт;
  • Защита от окисление на металните компоненти;
  • Леко и безшумно превключване на предавките;
  • По-дълъг период за подмяна на маслото.

Хидравличните масла на марката Bardahl, които ще откриете при нас отговарят на нуждите на всички съвременни автомобили, в това число и на тези от висок клас, нуждаещи се от масла с високи фрикационни свойства. Някои от продуктите на американската компания са разработени за използване в хидравлични и кормилни системи. Благодарение на специалните антифрикационни добавки се осигурява плавна смяна на предавките и защита на уплътненията.

Маслата на Bardahl притежават добре изявени противопенни, противоизносни и антикорозионни свойства, благодарение на които се гарантира пълна защита от окисляване. Синтетичното трансмисионно масло от висок клас е идеално за автоматични скоростни кутии, като е специално разработено за системите в автомобилите на най-големите американски, японски и европейски производители.

По какво се различават различните хидравлични масла?

Въпреки, че много производители на хидравлични масла осигуряват различни качества на детергенти и устойчивост на окисляване в течностите, които произвеждат, единичният фактор с най-висока тежест при определянето на най-добрия продукт, е вискозитетът, известен още като тегло на течността. Вискозитетът, също така се обозначава най-често като брой или клас ISO на течности.

Препоръчително е да се използва подходяща хидравлична течност, като се избере на базата на ISO клас. Тези масла не съдържат вредни добавки, способни да повредят компонентите и са проектирани да работят в рамките на определен температурен диапазон. По-високо вискозитетното хидравлично масло има свойството да понижава работната температура на системата, увеличавайки обемната ефективност на помпата.

Ако обаче вискозитетът е твърде висок, това ще доведе до лоша механична ефективност чрез увеличено триене по време на пускане в експлоатация и може да причини блокиране на агрегата (механизма). Използването на правилния клас ISO, който балансира предимствата на обемната ефективност срещу недостатъците на механичната ефективност, е ключът към добрия избор на масло в дългосрочен план.