Приключението да притежаваш акумулатор 100 aH

Приключението да притежаваш акумулатор 100 aH

Вероятно познавате поне един човек, който е абсолютно омагьосан от високите скорости и можете да го попитате всичко за автомобилното оборудване и различните ситуации на пътя. Тези хора обикновено могат да ви дадат толкова ценен съвет, колкото и всеки признат специалист в областта. Ако поискате съвет относно покупка на акумулаторна батерия, със сигурност ще ви посъветват да изберете най-мощния акумулатор 100ah.

Съветът е добър за състезателни двигатели от ново поколение, но не бива да се забравя, че акумулатор 100ah не би се вписал успешно в някои машини заради ограничените ми параметри и собственикът трябва да оцени реално този факт, а най-добре би било да потърси съвет от специалист. Въпреки това, закупуването на батерия с такава мощност е предизвикателство за всеки любител на технологиите, който знае с какво може да го зарадва тя:

  • Изключително дълъг експлоатационен живот
  • Мощният акумулатор 100ah осигурява безотказен студен старт и потегля отлично както при ниски температури, така и при неизправности на важни авто части
  • Силният старт при повреден компонент е предимство, на което може да се очаква в продължение на дълго време при толкова мощен капацитет
  • Всеки акумулатор 100ah е предназначен за сериозно ежедневно натоварване и точно затова трябва да се прецени дали може да се оптимизира към конкретното моторно превозно средство. Разбира се, поставянето в състезателен автомобил няма как да срещне трудности – все пак той не е с размерите на 225 aH акумулатори за тежкотоварна техника
  • Акумулаторът с такива параметри трябва да се зарежда с не по-висока мощност от 10 A
  • Марковият акумулатор 100ah може да е една от най-вълнуващите покупки в живота ви
  • Този акумулатор е подходящ за офроуд състезания и преходи

Мощен акумулатор от доказан производител

Закупуването на мощен акумулатор винаги е повод за радост, която в бъдеще ще бъде двойна при ориентирането към доказан производител на акумулатори. Всеки акумулатор 100ah е на по-висока стойност от останалите, така че спестяването от най-важният автомобилен компонент може да бъде дори опасно. Осведомете се за най-популярните марки на пазара и поръчайте от утвърден търговец на автомобилни части – дори и електронният магазин е за предпочитане пред случайните обяви в сайтове за продажба на всякакви артикули.

Запомнете: акумулаторът е специфичен компонент и трябва да се поръча от строго специализиран магазин. И, просто забравете за онлайн предложения втора употреба!

Магазин Тонекс 1

В магазин Тонекс 1 всеки потребител ще открие богата селекция от акумулатори на марките BANNER, Bosch и AC Battery. Каталогът разполага и с няколко модела акумулатор 100ah на BANNER Power Bull и AC Battery. Моделът на AC Battery е изработен с помощта на революционната калциева технология (добавяне на калций към електродите), която повишава способността на натоварване и намалява нивото на саморазряд в покой.

Акумулаторите са сертифицирани според стандарта за качество и безопасност на EN 50342-1. Цените са  сравнително изгодни за високите параметри на продукта.