Защо да предпочетем ветробрани HEKO

Защо да предпочетем ветробрани HEKO

Ветробранът не е задължителен аксесоар, но определено е един от най-практичните “подаръци“, с които можете да възнаградите любимия си автомобил. Присъствието му над автомобилните стъкла позволява пътуване при отворен на няколко сантиметра прозорец през всеки годишен сезон, и при всякакви метеорологични условия. Елиминирайки задушния и запрашен въздух в купето, ветробраните същевременно предпазват от най-досадните дразнители при шофиране с по-висока скорост: прекалено силна въздушна струя, навлизане на дребни насекоми, прахови частици, пясък, дребни камъчета и друг вид замърсители, както и дъждовни капки, снежинки и дори кал през есенно-зимния период.

От години българският потребител се е ориентирал към продуктите на доказала се в продължение на две десетилетия компания: полските ветробрани HEKO буквално “наводняват” пазара за автомобилни аксесоари в почти цял свят, предлагайки  ефективна “козирка“ за стъклата на над 100 марки стандартни автомобили, тежкотоварни камиони и бусове.

HEKO и останалите

Ветробрани HEKO са предпочитани пред други марки, предлагащи този тип авто аксесоари, заради функционалността и устойчивостта си на всякакви външни въздействия. Елегантната им визия също има доста голяма роля за привличане на потребителите.

Материал: акрилна пластмаса, неуязвима за механични въздействия, сблъсък с остри твърди предмети, химични препарати и UV лъчи (материалът е с предпазен UV филтър)

Плътно прикрепване: полските ветробрани HEKO се монтират много бързо и лесно, а освен това изваждането им от рамката на вратата – пропуск, който се наблюдава често при други марки автомобилни ветробрани, е невъзможен. Успешната формула за стабилен монтаж се крие в П-образни метални пластини, които осигуряват изключително здраво прикрепяне.

Част от автомобила: една от характерните черти на ветробрани HEKO е дискретното им елегантно присъствие. Те са изключително функционални, но първоначално не се отличават като допълнително монтирана част, понеже стоят по-плътно до стъклата, в сравнение със същите аксесоари от други марки.

Елегантност за автомобила ви: акрилната пластмаса с вид на стъкло е в елегантно затъмнен нюанс, с който ветробрани HEKO със сигурност ще спечелят симпатиите ви. Изглеждащи като неделима част от автомобила ви, те се съчетават сполучливо дори и с по-контрастните цветове, внасяйки доза стил във визията.

Дълготрайна инвестиция: полските ветробрани HEKO могат да останат над стъклата ви в продължение на години, а вие вероятно ще забравите напълно за съществуването им – единственото, което ще ви напомня за тях, са удобствата, които предоставят.

Полза за автомобила

Освен че осигуряват постоянна свежа струя въздух, лишен от обичайните “украшения“ като прах, песъчинки, насекоми, ветробраните могат да предпазят външната част на стъклата от надраскване и зацапване. И докато за отстраняване на петната е достатъчно да посетите най-близката автомивка, драскотините развалят визията на автомобила и могат дори да провокират счупване в определен момент. Затова ветробранът е особено необходим аксесоар за състезателни автомобили или превозни средства, които често се движат по неуредени черни пътища.

Пълен комплект ветробрани за предни и задни врати ще ви осигури добро настроение, спокойствие и здрави автомобилни стъкла, независимо от метеорологичните и пътни условия, в които шофирате. Въпреки функциите на модерната климатична инсталация и ароматизаторът във всяко купе, те не могат да се сравняват с естествената
”порция” кислород. Наслаждавайте се на пречистена въздушна струя с постоянно отворен на 4-5 см. прозорец, благодарение на ветробрани HEKO!