usb за вграждане

USB зарядно за два телефона за вграждане в таблото с волтметър 12 / 24V

69.80лв. 60.00лв.
Модел: 1520949120
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

USB зарядно за два телефона за вгра... × 1 бр.

Цена: 60.00лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с Общите условия и политиката за Лични данни.

‎Това е интелигентно бързо зарядно устройство QC3.0, с дисплей за напрежение, предупреждение за пренапрежение, може да покаже скорост на зареждане, има превключвател, който може свободно да променя режима на дисплея и да включва/ изключва захранването.‎

Натиснете превключвателя кратко, за да включите захранването, ще светне пълният екран за 2 секунди, след което ще покаже напрежението на акумулатора в реално време, с второ кратко натискане ще превключите към червения индикатор за захранване. И двата режима на дисплея могат да се превключват свободно с бутона по всяко време, натиснете и задръжте бутона за две секунди, за да изключите захранването на устройството.

Когато входното напрежение надвишава 14.6 V, червеният индикатор ще светне (предупредителна функция, показва, че входното напрежение е твърде високо)‎.

Когато зареждате електронно устройство през някой от двата USB порта, потокът на цветния екран показва процеса на зареждане. Скоростта на зареждане ще се показва чрез диодите на цветния екран. Когато мобилният телефон е напълно зареден, ще светне на целия екран. Две минути по-късно ще покаже отново напрежението на акумулатора в реално време.

Това бързо USB зарядно с два порта за вграждане е водоустойчиво. Подходащо за коли, камиони, каравани, кемпери, мотори, лодки, АТВ и др.

Характеристики:

  • Монтаж с пробиване на кръгъл отвор (29мм) и свързване на захранващите кабели.
  • Подходящ за зареждане на мобилен телефон, таблет, навигация и други.
  • Лед индикация за захранването и дигитален волтметър.
  • Входящо напрежение : 12 и 24V DC.
  • Изходащ ток USB QC3.0: CC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A.
  • Изходащ ток PD Type-C: DC 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/1.5A (поддържа бързо зареждане на Apple PD).‎
  • Бутон за включване/изключване.