00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Дневни светлини 077 (с вграден бягащ мигач)

79.80лв.
Модел: 2400900130
Наличност: няма


Универсални водоустойчиви ултра ярки диодни (LED) дневни светлини на достъпни цени, за външен монтаж. Светят с ярко бяла светлина и притежават модерен дизайн като същевременно придават съвременен вид на вашия автомобил.

Този модел са с вграден бягащ мигач(виж клипа под описанието) и за дневни светлини светят в бяло, при подаване на мигач, светят в оранжаво.

Цената е за комплект 2бр.

Предлагаме дневни светлини с бягащ мигач на максимално достъпна цена. От Тонекс 1 изцяло онлайн можете да закупите качествени авто аксесоари на утвърдени производители. Всеки артикул се предлага с гаранция за качество и сертификат за произход. Предлагаме единствено продукти, отговарящи на утвърдените международни стандарти, касаещи автомобилната индустрия и безопасността на движение по пътищата.

Характеристики

Светлините с вграден бягащ мигач са предназначени за външен монтаж и са съвместими с повечето съвременни автомобили.  Базирани са на светодиодната технология, предпочитана от болшинството водачи и собственици на МПС, заради ниската консумация на електроенергия и минималната топлина, отделяна по време на работа.

Характерно за комплекта е, че при подаване на светлинна сигнализация (мигач) цветът на светлината се променя. Това е причината въпросната разработка да е масово позната с наименованието лед бягащи светлини. Светодиодите светят с ярка бяла светлина, но при подаване на сигнал от мигача, светлината им се променя в кехлибарено.

Изключително ефектен е начинът на светене при този комплект осветители. Последователното светване на светодиодите в редицата създава усещане за движение, поради което са масово познати като бягащи светлини. Този ефект се наблюдава единствено при включване на мигача, когато диодите излъчват ярко жълта до кехлибарена светлина. Бялата остава статична.

Предлагаме комплект от два броя LED осветители, като към него са добавени и нужните за монтаж и свързване компоненти – окабеляване. Монтирането на светлините е максимално опростено. Тъй като местоположението им е външно, не се налага разглобяване на съответните части на автомобила.

Укрепването към корпуса на превозното средство става посредством крепежни елементи (планки), които също са налични в окомплектовката. Монтажът може да се изпълни от всеки водач с малко допълнителни умения и познания. Ако ви липсват опит и информация как се монтират бягащите лед осветители, препоръчваме да се насочите към специализиран сервиз, където да изпълнят операцията.

Посочената цена е за комплект от 2 бр. авто светодиодни светлини, заедно с необходимите за монтаж и свързване аксесоари.

Дневни светлини
Живот : приблизително 30 000 часа
Клас на защита IP: IP68
Брой диоди : 18pcs 1.5W LED
Светлинен поток: 850 LM
Цветна температура: 6500К
Мощност : 27W
Работно напрежение: DC 12V
Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.