Авто осветление 12V

Филтрирай по категория:
Подреди по:

Тонекс 1 ви приветства с добре дошли в категорията, съдържаща осветление за кола, работещо на 12V напрежение. Този раздел включва три основни типа осветителни тела за автомобили – халогенни, диодни и ксенонови. Тук ще намерите и нужните за тяхната работа допълнителни консумативи  като букси за свързване, адаптер-преходници за 12V, инвертори и др.

Качеството на всички продукти, свързани с автомобилното осветление при нас е безупречно. Независимо дали става въпрос за осветяване на автомобилното купе или за пътната настилка, осветителите, предлагани от нас ще ви осигурят не само нужния комфорт, но и задължителната безопасност на шофиране, касаеща не само вас самите, но и останалите участници в движението.

Халогенни крушки за идеален поглед върху пътната обстановка

Халогенните лампи, работещи на 12 волта са ключов компонент от авто осветлението. Те се използват масово във всички съвременни превозни средства, поради дългия им експлоатационен живот, съчетан с достъпна цена. Халогенните осветители излъчват ярка светлина, осигуряваща добра видимост на дълги разстояния през нощта и в мъгла.

Благодарение на специфичната си структура от волфрамови нажежаеми жички, поставени в балон съдържащ известно количество халогенен газ, осветителните тела излъчват мека и плътна светлина. Халогените са предпочитан светлинен източник за дълги пътувания при лоши метеорологични условия. Освен със стандартна бяла светлина, ще откриете и халогенни фарове, светещи в други ярки цветове.

Диодни LED осветители

Светодиодното автоосветление е предпочитано заради значително по-ниския разход на електрическа енергия. В сравнение със стандартните крушки с нажежаема жичка, LED крушките черпят до 40 - 80% по-малко електричество, допринасяйки за удължаване живота на акумулатора и понижаване разхода на гориво.

Предлагаме едни от най-качествените разработки от тази група продукти, но въпреки това всяка крушка и допълнителен консуматив се тестват преди да бъдат изпратени на купувача. Лед крушките ни са подходящи за дневните светлини, габаритите, стоповете, мигачите и интериорното осветление на вашия автомобил. Предлагаме единствено осветителни тела устойчиви на вибрации.

Ксенон

Ксеноновите лампи намират също широко приложение в автомобилната индустрия. Ксенонът е химичен елемент, инертен газ, без цвят и мирис, който се топи при температура 111,5 °C и достига точката си на кипене при температура от 107,1 °C. Среща се свободно в атмосферата, като за промишлени цели се получава посредством ректификация на течен въздух.

Ксеноновите лампи за автомобили от 12V се предлагат поотделно, както и под формата на авто комплекти стандарт H1, H3, H4, H7, H8, H9, H11, H27 и HB3, HB4. Ксеноновите ни лампи са подходящи за външното и интериорно осветление на болшинството съвременни превозни средства – леки и тежкотоварни автомобили и мотори. Предлагаме и богата гама аксесоари за ксеноново авто осветление 12V.