Диодни / LED крушки за табло 12V

Подреди по:

В тази категория на онлайн авто магазин Тонекс 1 ще откриете огромна селекция от диодни крушки за автомобили за табло 12V. Асортиментът ни ще отговори на нуждите и изискванията на всички потребители – както на тези с особено високи критерии по отношение на качеството, така и на хората с минимални претенции.

Какво ви предлагаме?

Диодното авто осветление, предлагано от нас е от ново поколение, разработено да осигури по-висока степен на осветеност с минимален разход на енергия. Сред огромния ни асортимент от крушки за табло тип светодиод ще откриете продукти на едни от най-големите производители.

Лампите ни се отличават с безупречно качество на материалите, модерен дизайн и изключително дългосрочен период на работа – до 12 години при повечето продукти. Крушките от типа LED, са предпочитани, заради невероятно ниската си консумация на енергия – до 80% по-ниска спрямо тази на стандартните модели с нажежаема жичка. Това ви гарантира икономия на гориво и съхранение живота на акумулатора.

Защо да заложите на LED осветлението?

Предимствата на LED осветителите намират широко приложение не само в бита, но и в автомобилите. Безспорните им предимства не са останали незабелязани от производителите – както от големите, така и от малките компании. Диодите са значително по-добри от старите конвенционални лампи в редица отношения, например:

  • По-дълъг работен цикъл;
  • По-висока степен на осветяване;
  • По-ниско работно напрежение/ ниска консумация на енергия;
  • Работят без отделяне на топлина;
  • Позволяват максимално лесно инсталиране;
  • Съвместими с останалите автомобилни осветители – мигачи, стопове, фарове, габарити.

Причините днес всеки нов автомобил да използва диоди за табло и за цялата светлинно-сигнална инсталация са известни. ЛЕД светлините могат да се категоризират като разумна инвестиция с дългосрочна възвръщаемост. Големите автомобилни корпорации не избират тези компоненти на случаен принцип.

Изборът обикновено се базира на фактори като: надеждност, лесно сглобяване, дълъг експлоатационен цикъл и конкурентна цена. Работният живот на LED крушките е фактор, който не можем да подминем. При качествените автомобилни крушки за табло, и с правилно термично управление, работният капацитет достига до 50 000 – 75 000 работни часа – живот, по-дълъг от този на самите автомобили, в които биват монтирани.

Експлоатационният период на стандартните лампи за табло на кола с нажежаема жичка  е едва няколко стотин часа. Това налага честата им подмяна, което е не само допълнителен разход, но и сложна задача, понеже не всеки собственик на автомобил е способен сам да извърши подмяната на амортизираната крушка.

Причините да изберете именно диодните ни крушки за табло, освен ниската цена, са няколко и все основателни. На първо място, това са изделия с първокласно качество, преминали щателни тестове, преди да постъпят в нашите складове. Предлагаме продукти на европейски производители, чиито разработки отговарят на утвърдените стандарти.

Невероятно дългият експлоатационен период, устойчивост на вибрации и ниска консумация на енергия на нашите лед крушки за таблото на колата, ви дават възможност да решите окончателно проблема с интериорното осветление в купето на колата си. Препоръчваме да заложите на диодната технология в цялата светлинно-сигнализационна система на личния си автомобил.