Диодни крушки за табло 12V

Ред:

В тази категория ще откриете огромна селекция от диодни крушки за табло, способна да отговори на нуждите и изискванията на всички потребители – както на тези с особено високи критерии по отношение на качеството, така и на хората с минимални претенции. LED крушките за авто осветление са изделия от ново поколение, разработени да осигурят по-висока степен на осветеност при минимален разход на енергия.

Сред огромния ни асортимент от диодни крушки за табло ще откриете продукти на едни от най-големите производители, отличаващи се с безупречно качество на материалите, модерен дизайн и изключително дълъг работен живот – до 12 години при повечето продукти. Крушките от типа LED са предпочитани, заради невероятно ниската си консумация на енергия – до 80% по-ниска спрямо тази на стандартните модели с нажежаема жичка. Това ви гарантира икономия на гориво и съхранение живота на акумулатора.

Защо да заложите на LED осветлението на автомобилното табло?

Предимствата на LED осветителите, като основно приложение в автомобилите не са останали незабелязани от производителите – както от големите, така и от малките компании. Диодните крушки са значително по-добри от старите конвенционални лампи в редица отношения, като например:

  • По-дълъг работен живот
  • По-висока степен на осветяване
  • По-ниско работно напрежение/ ниска консумация на енергия
  • Работят без отделяне на топлина
  • Позволяват максимално лесно инсталиране
  • Съвместими с останалите автомобилни осветители – мигачи, стопове, фарове, габарити

Причините днес всеки нов автомобил да използва диодни крушки за табло могат да се обобщят като разумна инвестиция с дългосрочна възвръщаемост. Големите автомобилни корпорации не избират тези компоненти на случаен принцип.Изборът обикновено се базира на фактори като:

  • Надеждност
  • Лесно сглобяване
  • Дълъг експлоатационен живот
  • Конкурентна цена

Работният живот на LED крушките е фактор, който не можем да поминем. При качествените диодни крушки за табло и при правилно термично управление, работният капацитет достига до 50 000 – 75 000 работни часа – живот, по-дълъг от този на самите автомобили, в които биват монтирани. Крушките с нажежаема жичка имат работен живот от едва няколко стотин часа, което налага честата им подмяна, а това е не само допълнителен разход, но и сложна задача, тъй като не всеки собственик на автомобил е способен сам да извърши подмяната на амортизираната крушка.

Причините да изберете именно нашите диодни крушки за табло са няколко и все основателни. На първо място, това са изделия с първокласно качество, преминали щателни тестове, преди да постъпят в нашите складове. Техният невероятно дълъг работен живот, устойчивост на вибрации и ниска консумация на енергия ви дават възможност да решите окончателно проблема с интериорното осветление във вашия автомобил, при това на невероятно ниска цена.