трансмитер музика кола автомобил автоаксесоари евтин качествен без страничен шум подарък мъж жена бултут хендсфри

MP3 FM трансмитер за кола с дистанционно

29.90лв. 25.00лв.

Модел: 792863241
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

MP3 FM трансмитер за кола с дистанц... × 1 бр.

Желая потвърждение на поръчката по телефон
НЕ желая потвърждение на поръчката по телефон
Цена: 25.00лв.

FM трансмитера позволява възпроизвеждането на MP3 файлове от радиото на автомобила ви, дори да нямате CD.
Устройството се включва към запалката на колата, има компактен дизайн, регулируема основа, дистанционно управление. 
Излъчва на честота от 87.5MHz до 108 MHz ( общо 206 канала )
Може да възпроизвежда MP3 и WMA музикални файлове от следните носители:

 • SD / MMC / TF карта памет
 • USB устройство ( флаш памет )
 • Аудио вход ( 3.5мм жак ) за свързване на MP3 плеър, мобилен телефон и други.
 • Захранване: 12/24V

Пакета включва:

 • FM трансмитер
 • Дистанционно управление (с батерията)
 • Не е включена карта и флаш памет
 • Произход: Полша

Всяко превозно средство, което редовно извършва продължителни курсове на пътуване, се нуждае от покупка на трансмитер за запалка. Продуктът е познат под това наименование, тъй като свързването му към автомобилната инсталация се извършва чрез включване към запалката на превозното средство. Различните производители предлагат на пазара разнообразни модели трансмитери, но водещите европейски марки в производството на автомобилни аксесоари предоставят на клиентите си мултифункционални продукти с активен режим на работа. Магазин Тонекс 1 работи единствено с реномирани производители на авточасти и аксесоари. Каталогът ни разполага с първокласен трансмитер за автомобил, който изпълнява функции на свързващо устройство, радио, музикален плеър и мобилен телефон, по време на пътуване. 

Основни характеристики на модела 

Мултифункционалният ни transmitter за кола се управлява с дистанционно управление, притежава вграден радио предавател и поддържа отлична Bluetooth връзка с всякакъв модел мобилни устройства. Продуктът е подходящ за всеки модел автомобил и е с компактни размери, които позволяват лесното му пренасяне навсякъде. Трансмитерът е с дигитален дисплей, под който е разположена бутонна система, отговаряща за управление, стартирането и регулирането интензитета на музиката. Той е готов за работа, след получаването на определено електрозахранване, от запалката на автомобила.  

Продуктът е снабден с 3,5 милиметров аудио жак за връзка с MP3 плеър и различни модели мобилни устройства, както и специален USB порт, за зареждане и включване на допълнителен флаш носител. Висококачественият ни FM transmitter е наличен на изключително изгодна цена, заедно с дистанционно управление и комплект батерии към него. 

Bluetooth FM трансмитер с възможност за слушане на MP3 музикални файлове

Магазин Тонекс 1 е подбрал качествен мултифункционален продукт за клиентите си, тъй като за нас е въпрос на професионална чест, да  ви предлагаме само най-доброто

качество. Наличният в сайта ни ФМ трансмитер за кола с дистанционно управление, улавя безпроблемно около 206 радио канала ( 87, 5 MHz- 108 MHz ). Всяка радиостанциите се излъчва с ясен и силен звук, без да се влияе от местоположението на автомобила, или климатичните условия. Това е едно от най-големите предимства на предлагания радио трансмитер. Той функционира в отличен работен режим, за продължителен период от време, независимо от температурни и климатични колебания, което го прави подходящо решение за продължителни пътувания. 

Най- впечатляващата функция на моделът FM трансмитер за кола е възможността за слушане на MP3 файлове от различни източници, дори и без наличието на CD плеър. Единственото приспособление, от което се нуждаете, за да се наслаждавате на любимата си музика по време на шофиране, е този малък и компактен МП3 трансмитер. Продуктът е проектиран  с вграден WMA / MP3 декодер, който е пригоден да излъчва музикални файлове от различни допълнителни носители и карти памет, които се включват към устройството с помощта на специалния аудио жак. Свързването на трансмитера към запалката на автомобила го захранва с необходимата електрическа енергия, след което той се свързва безпроблемно с всякакви модели карти памет и мобилни устройства. 

 • SD карта- представлява карта памет за видео и аудио файлове. Тя се включва към трансмитера чрез специален аудио вход и излъчва записаните в паметта файлове, с отлично качество на звука
 • MMC (MultiMedia Card ) носител- работи на същия принцип, но разполага с възможност за съхранение на по-голям обем файлове. Ако сте меломани и пътувате на дълги разстояния, MMC картата е по-добро решение от SD носител.
 • TF карта памет
 • USB флаш памет –една от най-използваните карти памет, тя е с доста голям капацитет и събира значителен брой файлове. 

Предлаганият USB трансмитер за кола e най-подходящото приспособление за дълги пътувания. Перфектната Bluetooth позволява слушане на MP3 аудио файлове от мобилното lи устройство и допълнителни памет карти. Безжичното слушане на музика в автомобила вече се превръща в традиция, благодарение на модели като нашия трансмитер за кола, който предлагаме на изключително изгодна цена.