Тунинг и автоелектроника

Филтрирай по категория
Ред:

Добре дошли в категория Тунинг и Автоелектроника. Това е разделът, който ще ви помогне да направите автомобила си напълно различен от останалите – по-екстравагантен, мощен и наистина уникален. Продуктите, които сме селектирали специално за най-запалените автомобилисти обхващат широк кръг аксесоари. Всеки от тях с различно приложение и свойства, но еднакви с отличното си качество.

Защо да се доверите на нас?

Сред големия брой тунинг магазини, нашият е с известна преднина. Това, с което се нареждаме на по-предна позиция от останалите, е на първо място разнообразието. Тунинговането на един съвременен автомобил включва толкова много аспекти, а това налага наличие на съответните продукти – части и аксесоари.

Нашият тунинг магазин е базиран в глобалната мрежа, което го прави достъпен за всички собственици на автомобили в страната. Вместо да пътувате до столицата или до най-близкия голям град, в който се предлагат тунинг части, вие можете да изберете нужните аксесоари в удобно за вас време, без да хабите излишно енергия, време и пари.

Бързината, с която обработваме всяка поръчка е друго наше предимство, с което се гордеем. Ние нямаме намерение да ви караме да чакате поръчаните части, защото знаем, колко нетърпеливи сте да придадете изцяло нов облик на личното си возило, както и да подобрите някои аспекти в неговата работа. Нека ви припомним, че можете да се възползвате от напълно безплатна доставка при по-крупни покупки от електронния ни магазин.

Какво ви предлага тази категория?

В категорията ще откриете модерна и високотехнологична електроника, разработена да ви създаде комфорт, сигурност и предимство на пътя. От този раздел можете да закупите и висококачествени авточасти, които ще повишат възможностите на двигателя на вашия автомобил, ще оптимизират енергийния разход и ще подобрят отвеждането на газовете. Категорията включва:

Автомобилна електроника

В подраздел автоелектроника присъстват различни групи продукти. Сред тях ще срещнете автомобилни антени за таванен монтаж, които ще ви впечатлят с компактната си конструкция и големи работни възможности. Антените  тип „ перка на акула” осигуряват прием на UKV, AM и FM вълни в радиус до 50 км. Устройствата се монтират без особени усилия, а цената им ще ви изненада приятно.

Авто аларми, имобилайзери и видеорегистратори

В малко от физическите тунинг магазини ще откриете такъв избор от електронни устройства, предназначени да ви осигурят спокойствието, от което се нуждаете. Авто-алармите от раздел автоелектроника ще защитят автомобила ви от посегателства и вандалски прояви, докато имобилайзерите ще ви осигурят лекота и значителна сигурност при отключване и стартиране на двигателя. Видеорегистраторът ви дава предимства при пътни инциденти, когато е нужно да докажете своята правота.

Диагностични уреди

Автоелектрониката обхваща и широк кръг уреди за диагностика, които ще ви позволят да откривате бързо и с висока точност всяка неизправност, възникнала в работата на превозното ви средство. Това е техника с високо качество, способна да регистрира нередностите с максимална прецизност. Вече не е необходимо да плащате скъпите такси в автосервизите, защото можете сами да откриете къде и защо е възникнал даден проблем.

Тунинг авто части

В електронния ни тунинг магазин ще попаднете на богат асортимент от продукти, създадени с идеята да подобрят визията и работата на вашия автомобил. Можете да замените фабрично заложените компоненти, създавайки визията, която ви харесва повече и ви създава удобство. Продуктите, с които можете да тунинговате личното си превозно средство са отново с различни свойства и приложение. Качеството им е също безкомпромисно.

Сред тунинг частите и аксесоарите ще откриете:

PVC мрежи за броня

Предлагаме разнообразие от декоративни тунинг мрежи за броня с класическата форма тип „Пчелна пита”. Моделите са с различна големина на отвора, така че да отговорят на изискванията на възможно най-голям брой потребители. Пластмасовите мрежи са предназначени за покриване на броните и вентилационните отвори на автомобилите. Могат да се използват както от собствениците, така и от професионалистите в различните автосервизи.

Декоративни орнаменти

Важна част от нашите тунинг аксесоари представляват декоративните орнаменти, с които се придава персонален облик на различните елементи от ходовата част и купето на автомобилите. Можете да закупите декоративни капаци за спирачните апарати на своята кола, както и декорация за задна броня и решетка. Можете да се застраховате с допълнителни тунинг ключалки за преден капак или да закупите специална кутийка за ключа на вашия автомобил, с логото на неговата марка.

Задни гърнета и накрайници

Ако държите автомобилът ви да притежава уникален спортен вид, то колекцията ни от задни гърнета и накрайници ще ви помогне да го постигнете. И двата типа аксесоари са изработени от висококачествена, полирана неръждаема стомана, предназначена да служи дълго, при това при всякакви условия – атмосферни и експлоатационни. Тук цените са не по-малко привлекателни от самите продукти.

Спортни филтри

Спортните филтри са сред масово използваните тунинг части. Това са най-ефективните въздушни филтри, оптимизиращи циркулацията на въздух в двигателя. При правилна поддръжка, те могат да се използват през целия работен живот на автомобила, а това означава да се почистват на всеки 80 000км, за да се избегне тяхното задръстване с горивни отпадъци и по-едри отломки. Спортните филтри, които предлагаме могат да се почистват, тъй като са предназначени за многократна употреба.