Тунинг и автоелектроника

Филтрирай по категория:
Подреди по:

Намирате се в раздел “Тунинг и Автоелектроника” на магазин Тонекс 1 -  отлично оборудван тунинг магазин в София със стотици редовни клиенти. За разлика от много други търговци, нашият магазин наистина ще осигури на леката ви кола не само повече мощност, но и много по-оригинална  визия, в сравнение с други превозни средства. Предложенията обхващат толкова разнообразни видове аксесоари, авто принадлежности и електроника, че ще впечатлят и най-дългогодишните почитатели на автомобилите.

Защо да ни се доверите

Предлагаме по-мощни и разнообразни части в сравнение с почти всеки тунинг магазин в столицата. Тунингът не би се получил достатъчно качествен без наличие на всички необходими части и аксесоари, а те са изключително много на брой. Присъствието им на едно място улеснява пазаруването, а и самата процедура по тунинговане. 

Дългогодищният ни магазин за тунинг части се открива изключително лесно във виртуалното пространство. Не е необходимо да пътувате през цялата страна, за да закупите необходимите ви автомобилни детайли. Всички тези части и аксесоари, които търсите от месеци и ще откриете в каталога ни, можете да поръчате само с едно движение върху клавиатурата. Ние сме на разположение винаги, когато ви е удобно, и изпращаме покупката ви в рамките на броени дни.

Няма да ви забавим, защото смятаме, че това не е стратегия на висококачествените тунинг магазини. Освен това сме наясно, че покупка с подобно значение не търпи отлагане и очаквате с нетърпение да изпробвате новите възможности на тунингованата си машина. Нашият магазин предлага изключителната възможност за напълно безплатна доставка на избраните продукти, ако надвишите определен лимит на поръчка.

Автомобилна електроника

Разделът ни предлага най-актуалната и висококачествена автоелектроника, която ще ви позволи буквално да полетите на шосето, и то без да рискувате сигурността и комфортът си. С нашите предложения ще бъдете номер 1, независимо с колко мощни и капацитетни двигатели решите да премерите  “конски сили“. Ние ви предлагаме и първокласни части за авто тунинг,  които ще повишат неколкократно мощността на двигателя  ви, като ограничат потреблението на енергия и ускорят извеждането на вредните газове.

В този раздел се срещат изключително разнообразни групи автомобилни части, сред които най-високофункционални са антените за таванно прикрепване, които се отличават с фина конструкция, но значителен капацитет. Разполагаме и  с антена „перка на акула”, която ще ви “донесе” UKV, AM и FM излъчвания в радиус от цели 50 км. Лесен и бърз монтаж, дълга експлоатация, невероятно изгодна цена – само в нашият каталог.

Авто аларма, имобилайзер, видеорегистратор и диагностика

Сред луксозните магазини, занимаващи се с модерен тунинг за коли, рядко се среща по-голямо разнообразие, отколкото в нашият сайт за електроника и части, които ще ви предоставят всичко необходимо за сигурността на мощната ви и красива машина.

Авто алармата ви е крайно необходима, защото без нея колата ви лесно би станала обект на грубо разбиване чрез вандалски методи. Имобилайзерът на таблото е синоним на сигурност: с него сте спокойни, че е напълно невъзможно друг човек да стартира автомобила ви и да ви го отнеме. Видеорегистраторът пък е изключително полезен при неприятни инциденти. С негова помощ имате възможност да покажете нагледно събитията при шофиране, и да се защитите, ако това се налага.

От разделът с автоелектроника се снабдявате с най-модерните диагностични устройства. Вече не е необходимо да посещавате специалист-монтьор. Електронните ни прибори ще ви помогнат да откриете почти незабавно произходът на всяка повреда в автомобила.

Предложенията ни са високофункционални устройства, чиято употреба няма да ви затрудни ни най-малко. Покупката им сега ви спестява огромни суми в бъдеще, излишно подарени на авто сервизите. Направете разумен избор и най-разумната покупка.

Авто части за тунинговане

За електронният ни магазин, процедурата по тунинг на автомобили е изключително сериозен процес. Затова сме подбрали огромно разнообразие от автомобилни части, които действително ще усъвършенстват външният вид и капацитетът на автомобила ви.  

Всеки фабричен детайл, който не ви харесва, може да бъде подменен със своята първокласна разновидност. Тя ще ви предложи повече красота, комфорт и издръжливост. Предложенията ни, с които имате възможност да постигнете желаният перфектен вид и мощност, са подбрани според първокласното си качество и приложение.

PVC мрежа за броня

Каталогът ни разполага с уникално разнообразие от декоративни мрежи за броня. Тунинг детайли с изключителна популярност, в селекцията ни те са представени във визия тип „Пчелна пита”. Моделите са в няколко разновидности, с различен размер на отвора. Това ги прави подходящи за нуждите на изключително голямо число автомобили.

Мрежата е от висококачествен PVC материал, предназначен за броня и вентилационни отвори на превозно средство. Прекрасен избор са както за използват както от водачи на моторни превозни средства, така и за оборудване на луксозен сервиз за ремонт на автомобили.

Декорация, задни гърнета и накрайници

Тя създава собствено “лице“ на вашият автомобил. С прекрасните тунинг аксесоари в селекцията ни ще преобразите както двигателните детайли, така и купето на машината си. Изберете луксозни капаци за спирачните апарати, лайсни за заден капак, рамки за стопове и фарове от лъскав хром, или пък декоративна решетка за предна и задна броня. Сигурността също не е пренебрегната в този мини раздел - налични са красиви ключалки за преден капак, както и кутийки за автомобилен ключ, носещ характерното лого на марката.

Без нови задни гърнета, мощната спортна визия на колата ви ще изглежда незавършена. Освен гърне, от магазинът ни можете да изберете и блестящ накрайник за ауспух, който изглежда много ефектно. Аксесооарите от полирана неръждаема стомана блестят под задната броня, но едновременно с това осигуряват и невероятно дълготрайна експлоатация.Температурните амплитуди и валежите не отнемат нищо от чара им, а цените им са също толкова приятни за окото. 

Спортен филтър

Тунинг на коли без монтиране на нови спортни филтри е буквално незапочнат процес.Това е така, защото тези филтри пречистват и повишават постъпващото количество въздух в горивната камера. Едновременно, те подобряват циркулацията на този процент въздух в двигателя и повишават мощността му.

Качествената грижа за тях ги превръща във вечни авто части, които могат да не се подменят през целият период на експлоатация на живот на един автомобил. Тя се състои в почистване след всеки изминати 80 000 км., тъй като в противен случай има опасност да се запушат с горивни остатъци и едри прахови частици. Спортните филтри в каталога ни са части за дългогодишна употреба и можете да се грижите за тях самостоятелно.