Bardahl - Антифриз. Концентрат. Type С. Син
00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Bardahl - Антифриз. Концентрат. Type С. Син

В наличност 20.06лв.

Модел: BAR-6110
Наличност: В наличност

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Bardahl - Антифриз. Концентрат. Typ... × 1 бр.

Цена: 20.06лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с
Общите условия и политиката за лични данни.

ОПИСАНИЕ :

Bardahl Type C антифриз коцентрат e на супер цена и е разработен на база концентриран етилен-гликол чрез технологията Органични Киселинни Инхибитори.

Не съдържа нитрити, амини, фосфати, борати и силикати.

Отлична ефективност при провеждане на антикорозионни тестове върху мед, стомана, чугун, алуминий, месинг и припой.

Химически неутралитет (киселинност) - ( pH: 7,7).

Притежаваната алкалност неутрализира киселинността на изгорелите газове.

Има силни противопенни свойства и висока стабилност към "твърда вода".

Ниска скорост на изчерпване на инхибитора.

Не е агресивен към съединенията и покритията на детайлите.

Съдържащите се агенти отговарят на ЕС законодателство.

Точка на кипене:  +172°C

Точка на замръзване -89,7 °C

НЕ Е  СЪВМЕСТИМ с антифризи и охлаждащи течности Type D!

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Охлаждащи системи на леки и лекотоварни автомобили, камиони, автобуси, пътностроителни, промишлени, селскостопански машини.Антикорозионна защита на системи тип "затворен кръг" в индустрията.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Източете старата охлаждаща течност и промийте системата. Ако е необходимо почистете системата за охлаждане с Bardahl Radiator Cleaner (bar-1096). Заредете с Антифриз Bardahl Type C и Дестилирана вода съгласно схемата в "Допълнителна информация".

Разфасовка : 1л.

В нашия онлайн магазин за авто части, аксесоари и специални продукти, разполагаме и с класически аксесоари за превозни средства, какъвто е антифризът. Както знаете обаче, той има няколко типа, а ние имаме всеки от тях, включително и доста популярния антифриз тип c. Ако ви е нужен такъв антифриз, купете го от нас – ниската и разумна цена, на която го предлагаме, ще ви изненада.

Bardahl Антифриз Type C e разработен на база концентриран етилен-гликол чрез технологията Органични Киселинни Инхибитори. Продуктът не съдържа никакви нитрити, амини, фосфати, борати и силикати, като за твърдението са правени нужните за това тестове. Предлаганият от нас  антифриз тип c  е с повече от отлична ефективност при провеждане на антикорозионни тестове върху мед, стомана, чугун, алуминий, месинг и припой.

Моля, имайте на предвид, че продуктът се характеризира с химически неутралитет (киселинност) - ( pH: 7,7) и притежава алкалност, която неутрализира киселинността на изгорелите газове.

Bardahl  антифриз c  е със силни противопенни свойства и висока стабилност към "твърда вода", а освен това разполага с доста ниска скорост на изчерпване на инхибитора. Продуктът изобщо не е агресивен към съединенията и покритията на детайлите. Всички компоненти на охладителната течност отговарят на ЕС законодателство.

Внимание: този антифриз не е съвместим с антифризи и други видове охлаждащи течности Type D!

Ако имате въпроси, свързани с предлаганите от нас антифризни продукти или други артикули, не се колебайте, а директно се свържете с нас на посочените телефони или с имейл. Ние ще ви отговорим максимално бързо. Бързо доставяме и стоките си до всички точки на страната.

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.