Bardahl-XTEC 0W30
00 отзива  0 отзива  |  Напишете отзив

Bardahl-XTEC 0W30

В наличност 38.15лв.

Модел: XTEC 0W30
Наличност: В наличност

Възможни варианти
* Разфасовка / обем:

Кол-во: +
-
Направете лесна поръчка

Bardahl-XTEC 0W30 × 1 бр.

Цена: 38.15лв.

При натискане на бутона "Поръчай" се съгласявате с
Общите условия и политиката за лични данни.

Напълно синтетично, високопроизводително, двигателно масло за съвременни бензинови и дизелови автомобили, изискващи горивоспестяващи, нискоемисионни продукти.BARDAHL XTEC 0W30 C2 е произведен по технологията mid SAPS/ low HTHS за да удовлетвори изискванията на ACEA (C2) за ниски емисии на отработените газове .Продукта гарантира устойчивост на масления филм при високи температури,лесен старт при студен двигател,предпазва от окисляване, силни дисперсионни и почистващи свойства. Препоръчва се използването му от всички бензинови и дизелови автомобили PEUGEOT и CITROEN изискващи спецификация PSA B71 2312.

Спецификации: ACEA C2

Одобрения ОЕМ: PSA B71 2312

Моторните масла за коли на марката Bardahl са много популярни на пазара за автомобилни продукти. Високото им качество се съчетава с дълъг период на експлоатация на продукта и изключително изгодни цени. Магазин Тонекс1 разполага с богат асортимент от масла Bardahl с различно предназначение и функции. Един от мултифункционалните продукти е XTEC синтетично масло 0W30. Маслото е специално създадено за студени зимни условия, но в същото време извършва добра дейност и и много високи температури. Продуктът на Bardahl e 100% синтетичен и е изключително подходящ за бензинови и дизелови двигатели от най- ново поколение. Устойчивостта при високи скорости се съчетава с предпазни почистващи функции и съкратен разход на гориво. 

XTEC масло Bardahl 0W30 е продукт с висока степен на експлоатация от категорията, известна са наименованието “ зимни масла  “. Ниският вискозитет осигурява отличен старт при студен двигател, което гарантира безпроблемно запалване при зимни условия, както и мощно стартиране при състезания. Освен това, маслото е с добра работоспособност при много високи температури и е много устойчиво при тежки натоварвания.

Съчетанието на двете характеристики повишават работната стойност на продукта и търсенето му на пазара. Мощните му почистващи функции предпазват двигателя от замърсявания и налепи, а самото масло 0W30 не се окислява и се запазва в отлично състояние за дълъг период от време. Продуктът се препоръчва специално за автомобили PEUGEOT и CITROEN с бензинови и дизелови двигатели, които изискват PSA 871 2312Л. 

Специалното масло Бардал 0W30 е създадено по специална технология, която се стреми да предотврати масовото замърсяване на въздуха от автомобилни газове. Mid S.A.P.S./ low HTHS e създадена специално за изискванията на ACEA (  C2  ) за понижено излъчване на вредни емисии от автомобилните двигатели. Продуктите, изработени според тази технология,  са с понижено съдържание на вредни емисии ( сулфатна пепел, фосфор и сяра ), което щади филтъра за твърди частици при дизеловите двигатели( DPF ) и SCR катализаторът, отговарящ за преработката на изгорелите газове. Тази особеност успешно защитава емисионната система на превозното средство, и също така предотвратява замърсяването на въздуха в съответното населено място. Продуктът успешно покрива и редица други европейски изисквания за качествено моторно масло. 

Наличното в онлайн магазина ни масло 0W30 се предлага на изключително изгодна цена, подходяща за всеки клиент. 

Напишете отзив
Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни, прочетете тук.