Автоелектроника

Подреди по:
 • Силиконови уплътнения за влагозащитени букси и конектори. Подходящи за употреба при автомобилните бу..
  1.00лв. 0.90лв. -10%
 • Кабелните превръзки от неръждаема стомана със сачмено заключване са подходящи за използване при ниск..
  2.50лв.
 • ОЕ номер: 5M0971838 / 5M0 971 838 При различните модели употребата на кабелните стяги варира. ..
  4.50лв. 3.90лв. -13%
 • ОЕ номер: N10824101 При различните модели употребата на кабелните стяги варира. Подходяща е за..
  4.50лв. 3.90лв. -13%
 • ОЕ номер: 3D0971838M / 3D0 971 838 M При различните модели употребата на кабелните стяги варира. ..
  4.50лв. 3.90лв. -13%
 • ОЕ номер: 059131694AC / 059 131 694 AC При различните модели употребата на кабелните стяги варира..
  4.50лв. 3.90лв. -13%
 • ОЕ номер: N10688001 / N10 688 001 При различните модели употребата на кабелните стяги варира. ..
  4.50лв. 3.90лв. -13%
 • ОЕ номер: N90666101 При различните модели употребата на кабелните стяги варира. Подходяща е за..
  4.50лв. 3.90лв. -13%
 • ОЕ номер: 8T0971850C / 8T0 971 850 C При различните модели употребата на кабелните стяги варира. ..
  4.50лв. 3.90лв. -13%
 • Адаптер преходник за авто антена DIN към ISO Обикновенно преходника за антена се използва, когато..
  4.90лв.
 • Влагозащитен конектор комплект: мъжки и женски 2 пина Цената е за 1 комплект = мъжки + женски кон..
  4.90лв.
 • Стойка за автомобилни предпазители "бушони". Брой гнезда: за 1 предпазител Предназна..
  4.90лв. 3.90лв. -20%
 • Описание: Стойка за автомобилни предпазители "бушони". Съвместима с предпазители: ..
  4.90лв. 3.90лв. -20%
 • Стъклени предпазители (бушони) на блистер 10 бр. Комплекта съдържа: ⇒ 1 х 1А ⇒ 3 ..
  4.90лв.
 • Висококачествено мека PVC лента, комбинирана с устойчиво на стареене акрилатно лепило. лепило - а..
  5.90лв. 4.90лв. -17%

Категорията “автоелектроника “ на Тонекс 1 съдържа всички онези електронни детайли, които улесняват управлението на автомобила ви и са част от модерната му конструкция. Тук ще откриете огромно разнообразие модули за централно заключване, инвертори на електрическо напрежение, имобилайзери, автоаларми, автоматичен партроник, видеорегистратори.

В разделът са предвидени и всички второстепенни детайли, които все пак се оказват изключително значими. Това са гнезда за предпазители, безконтактни уреди за диагностика, кутийки за ключове, букси, изолирбанд и други помощни аксесоари.

Управлявайте функциите на автомобила си само с едно движение

Автоматичните модули за управление на заключващата система и фаровете се вграждат, за да е възможно координиране на превозното средство с минимални усилия. Продуктите ни са най-актуалната версия на този тип електроника, контролират се с включено в комплекта дистанционно управление, имат вграден LED дисплей и локатор, като са с отворена опция за звукова сигнализация. Модулът отговаря за заключването на врати, багажник, странични прозорци багажник. Магазинът предлага и аналогична система за фарове, които се задействат веднага след смрачаване. За целта не се изисква нито движение от ваша страна – оптичен сензор улавя степента на естествена светлина и ги включва автоматично.

Парктроникът отговаря за автоматизираното паркиране, без опасност от сблъсък на автомобила. Няколко сензора, цветен LED дисплей, звукова и светлинна аларма заместват огледалото за задно виждане, като подават информация за присъствието на друго превозно средство или препятствие отзад. “Ожулването” на колата е невъзможно с този уред!

Камерите за заден ход са негова алтернатива. Този тип устройства са все по-предпочитани за вграждане в автомобили, а нашата селекция разполага с универсални камери за всеки модел автомобили, както и оптимизирани към BMW продукти. Всички те са с водо- и прахоустойчви корпус, съчетан с висока резолюция на картината.

Иновативният Head Up монитор също ще ви спести излишни движения, като концентрира вниманието ви само върху шофирането. Модерната система се включва със стартирането на двигателя и прожектира компилация от всички параметри на автомобила – текуща скорост, обороти на двигател, съдържание на гориво, сигнализация за температура, скорост и превключване. 3-инчовият екран с висока резолюция се монтира върху таблото и проектира информацията върху предното стъкло.

Безжичният уред за диагностика също сигурен начин винаги да сте в течение на процесите в автомобила ви. Устройството се монтира към OBD буксата и се свързва към смартфон/таблет с операционна система Android или Symbian (без iOS). Всички данни се наблюдават в реално време, а уредът е с възможност за коригиране, измерване и изтриване на стойности.

Повече сигурност със снимки, автоаларми и имобилайзер

Видеорегистраторът е модерен начин да запишете и съхраните всяка маневра на превозното си средство. Селекцията ни разполага с камера с въртящ се на 180 градуса обектив с Full HD записи, цветен 2-инчов LCD екран с 270-гр.завъртане, инфрачервени диоди за отлични нощни кадри и TF карта с памет 32 GB, която съхранява всички снимки и клипове. Снимайте HD клипове и 5-мегапикселови снимки за удоволствие или с цел сигурност – кадрите са с отлично качество.

Ако искате да прикриете заснемащото устройство и да разглеждате кадрите в реално време, възползвайте се от регистратор-огледало с две камери! Той се монтира върху огледалото за задно виждане и се включва автоматично при запалване на двигателя. Така върху огледалото присъства 4,3-инчов дисплей с детектор на движение, няколко цикъла на запис, отбелязване на дата и час, който предоставя ясни снимки от 5 мегапиксела и видеоклипове с Full HD резолюция. USB порт предоставя възможност за прехвърляне на записите в десктоп компютър.

Оттук можете да си осигурите и изключително функционален цветен монитор за камера. 4,3-инча LCD дисплей с впечатляващ 16:9 размер и невероятна резолюция, сгъваем корпус, автоматично изключване и превключвател при заден ход, който е подходящ за всяко място в автомобила ви. Просто поставете върху плоска повърхност и разгледайте изображенията, които сте направили! Свързва се чрез кабел.

Алармените системи за изключително важно условие за сигурност. Каталогът ни разполага с иновативни разработки на TENON и BCS-288 – последната получава място в класацията “топ 10 на автоаларми за 2017 г.” Два работни режима – звуков и безшумен и 2 контролера за управление в комплекта, LED индикатор, регистриране на отворени врати или включени светлини, локатор, шок сензор и разбира се, звукова аларма, са допълнителни предимства от вграждането на този тип електроника.

Безконтактният имобилайзер се включва и изключва автоматично при запалване на двигателя и радиочестотна връзка с чип, обикновено вграден в автомобилният ключ. Нашето предложение предлага и опция разпознаване на собственика, специален режим против отвличане на превозното средство (възпрепятства стартиране на двигателят) а паролата е т.нар. “скачащ код“ - съвременна технология, която предотвратява записването и употребата му с користни цели. Към модерната електроника магазинът ни предлага и красиви кутийки за поставяне на ключ, оптимизирани за различни марки автомобили.

Изолационен пластир, антена, инвертори на напрежение

Искате да решавате дребните проблеми в движение? Тогава не можете да пропуснете закупуването на важни аксесоари за автомобил, които спомагат за фиксиране на повредени детайли и монтаж на нови. В каталогът ни ще откриете разнообразие от букси за автоантени, както и красива антена с декоративна функция.

Ролките плътен изолирбанд от устойчив на всякакви въздействия PVC материал пък закрепват завинаги отлепените или отчупени елементи в шасито. Поръчайте ги в няколко различни цвята и на изключително ниски цени! Разполагаме и с пластир от първокласен текстил – той ще фиксира всяка повреда, като предложи и добра шумоизолация за съответният участък.

Мобилната връзка е важна за вас, понеже пътувате постоянно? Богата гама инвертори на напрежение ще ви осигури отлично захранване за мобилни телефони, таблети, видеокамери, лаптопи и дори телевизори. Не пропускайте да разгледате и моделите гнезда за предпазители-бушони, които ще внесат повече ред и сигурност в купето ви.